Mads Langer i sorg: God ven har mistet begge forældre til corona

Mads Langer i \

Mads Langer i "Natholdet" på Smukfest

Foto: Kaspar Wenstrup

Hvad der skulle have været en god og hyggelig koncert med Mads Langer ændrede sig for en stund til at være ganske trist.

I går holdte den dygtige sanger en koncert på YouTube, som blev streamet live ud til alle, der havde tid og lyst til at se det.

Her sad der en masse danskere, som alle lytter til myndighedernes råd om at blive hjemme, klar til at blive under holdt af den godt Mads Langer.

Men kort inde i koncerten kom popfyren med en afsløring, som helt sikkert gav hans store online-publikum en klump i halsen.

- Nu vil jeg gerne være ærlig og sige, at jeg er en lille smule ved siden af mig selv. Jeg har hele dagen tænkt, at den her koncert skulle være meget let, og vi skulle hygge os, og det skal vi bestemt også, men lige inden jeg skulle på, tikkede der en sms ind, siger Mads Langer, mens han holder en lille pause fra at synge og spille.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mads Langer blev sidste år gift med smukke Julie Lillelund (Foto: Thomas Laursen)

SMS'en var fra en god ven, som havde en meget sørgeling at fortælle Mads, som var ved at gøre klar til sin koncert.

- En af mine venner har mistet begge sine forældre til coronavirus, og det sætter jo på en eller anden måde tingene i perspektiv i forhold til, at det er vigtigt, at vi lytter efter og overholder det med at blive hjemme, lød det fra hitmageren.

Selv om den afsløring selvfølgelig gav stemningen et nøk i den triste retning, formåede Mads at løfte den igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mads Langer trækker altid et stort publikum til sine koncerter. I går kunne han dog ikke se de mange mennsker, som lyttede til hans fantastiske musik (Foto: Kaspar Wenstrup)

I halvanden time stod Mads Langer for at underholde en masse danskere, som lige nu bliver hjemme for at stoppe smittespredningen af Covid-19.

I skrivende stund er der over 50.000 mennesker, som har set krøltoppens hjemmekoncert.

Du kan se den her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close