Mads Langer betaler formue for luksuspalæ

Mads Langer, der forleden blev far til Hannah, rykker familien fra Valby til Hellerup.

Mads Langer, der forleden blev far til Hannah, rykker familien fra Valby til Hellerup.

(Foto: Thomas Laursen)

 

Efter få år i Valby rykker sangskriveren Mads Langer rødderne op og flytter til det mondæne Hellerup.

Den 37-årige popstjerne har betalt 26 mio. kr. for et 423 kvm stort palæ i et kvarter, hvor høje træer langs vejen danner svalende skygger på de dyre biler og hvor kreative (og velhavende) personligheder ynder at bosætte sig.

Således kommer Mads Lillelund Langer, modelhustruen Julie og deres kun en måned gamle datter Hannah til at bo 50 meter fra filminstruktøren Susanne Bier. Ole Bornedal har boet i nabohuset, genboen er skuespillerinden Mille Lehfeldt og på vejen bor også finansminister Nicolai Wammen. Indtil for få månder siden boede Nikolaj Lie Kaas få huse væk. Adam Price og Søren Fauli bor begge på parallelvejen.

Mads Langer flytter 1. september ind i denne stilfulde villa i Hellerup.

Mads Langer har betalt kassen for denne stilfulde villa. (Foto: Google Maps)

Selv om postnummeret er 2900 Hellerup, så kommer Mads Langer til at betale skat til Københavns kommune - præcis som han har gjort det i Valby.

Villaen, som Mads Langer 1. september overtager, er bygget i 1910. Udover boligarealet på 301 kvm, følger der også en kælder på 122 kvm samt en sydvestvendt have med i prisen på de 26 mio. kr.

Selv om det jyske teenageidol betaler en sand formue for sit nye hjem, så kan han ikke matche sin to år ældre kollega Rasmus Seebach, som for et par år siden betalte knap 40 mio. kr. for et hus i Hellerup.

Ifølge Tinglysningen ejer Mads Langer fortsæt den Toscana-inspirerede Valby-villa, som han i 2017 købte for 17 mio. kr. Ejendommen er endnu ikke sat til salg - i hvert fald ikke offentligt.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close