Kendte21. juni 2022

Lukket og slukket: Slut for Aakjær og Lander?

Meget tyder på, at forholdet mellem sangeren og LEGO-værten er gået i stykker
Victor Lander og Annika Aakjær
Der var god stemning mellem Victor Lander, 28, og 39-årige Annika Aakjær til Zulu Awards, men nu er det måske slut mellem komikeren og sangeren.
 Foto: Martin Høien

Der er lukket.

Der er hermetisk lukket.

Og så er der forholdet mellem Annika Aakjær og Victor Lander.

De to entertainere har i stilhed dannet par siden 2021, men nu tyder meget på, at de ultraprivate stjerner har valgt at gå hver til sit.

I hvert fald har Aakjær og Lander været i gang med slettelakken på Instagram, hvor de nu ikke optræder sammen på billeder.

Bl.a. har de slettet de billeder, de lagde op lige før jul for at bekræfte deres forhold.

Annika Aakjær
Victor Lander var ikke med, da Annika forleden var til premiere på “Esthers Orkester”, hvor hun spiller hovedrollen.
 Foto: Mikael Rieck

Forleden var Annika Aakjær så til premieren på filmen “Esthers Orkester”, hvor hun spiller hovedrollen, og her gjorde hun intet for at mane rygterne i jorden.

- Jeg gider ikke tale om mit privatliv, hvis det er okay. Det har jeg aldrig rigtig været interesseret i at snakke om, så det vil jeg gerne holde mig fra, lød det fra popkrøltoppen til pressen.

Helt tys-tys

Annika Aakjær kan ellers snakke om alle mulige private ting, men lige når det kommer til, hvem hun deler seng med, så klapper hun helt i.

Victor Lander
Legesyge Lander leger ikke længere med Annika.
 Foto: Martin Høien

- Jeg har aldrig rigtig talt om sådan noget som kærester. Jeg har snakket om menstruation og om at skide i bukserne, til jeg var 12, har hun tidligere sagt i TV 2-programmet “Klubben”.

Sponsoreret indhold