Kendte26. oktober 2021

Annika Aakjær afslører 12 år yngre kæreste

Der er en ny – og væsentligt yngre – kærlighed i sangerindens liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er sket det, at jeg har mødt en, der er en del yngre end mig. Altså 10-12 år yngre. 12, hvis man går op i matematik, siger Annika Aakjær – sangerinden, som flere danskere blev forelsket i under hendes sang om menstruationens ”dag to”, eller som deltager i TV 2’s ”Stormester”.

Den 39-årige musiker afslører forholdet til den 12 år yngre kæreste i programmet ”Klubben”, hvor en håndfuld komikere deler anekdoter, jokes, deres forhold til grænser og tiderne, der skifter.

Svært at joke med

Aakjær, der selv i løbet af de seneste par år har bevæget sig længere over i en kombineret karriere, hvor også komikken fylder en del mellem numrene, fortæller desuden, at hun kan have svært ved at tale om lige netop kærlighed og privatliv på scenen.

- Jeg har aldrig rigtig talt om sådan noget som kærester. Jeg har snakket om menstruation og om at skide i bukserne, til jeg var 12. Men det her … For mig er det enormt sårbart, siger hun i TV 2-programmet til Jan Gintberg, Geo, Simon Talbot og Hadi Ka-koush, der er kendt som den ene halvdel af duoen ”Adam & Noah”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210519_han6984.jpg
 Foto: Hanne Juul

Store smil hos den rødhårede sangerinde. (Foto: Hanne Juul)

Alder er bare et tal

Annika sidder og bliver helt svimmel i det mørke studie foran sine erfarne kollegaer.

Hun forklarer, at hun har svært ved at fortælle joken om sin kæreste. En vittighed, som hun ikke har fortalt til særlig mange før.

- En dag skulle vi i Føtex Food, og pludselig tager han mig i hånden på gaden… Altså i offentligheden. Og først tænkte jeg, at det var fordi han gerne bare ville holde en voksen i hånden på vej over den store vej, siger hun, før hun fortæller videre:

- Men han holdt sgu fast. Og på den korte vej over Amagerbrogade, der når mit syn på forholdet at ændre sig. Jeg når at tænke: Det kan da godt være, det her er noget. Og alder er jo bare et tal.

Da den yngre kæreste i fortællingen beder hende om at købe mælkesnitter med, falder punchlinen, og Annika fortæller sine kollegaer, at det altså er en ægte historie.

Annika Aakjær har turneret med sit første onemanshow ”Enebarn”. Hun fik mange danskere til at synge med på en sang om ”den tid på måneden” til Zulu Comedy Galla i 2019. Siden medvirkede hun i både ”Toppen af Poppen” og ”Stormester”.

I september trak hun stikket og aflyste alle efterårets koncerter, da hun er blevet ramt af stressrelateret forhøjet blodtryk.

Sponsoreret indhold