Luke Perry hemmeligt begravet

Luke Perry døde mandag den 4. marts 2019, efter han ugen forinden var blevet ramt af et slagtilfælde. Skuespilleren blev 52 år.

Luke Perry døde mandag den 4. marts 2019, efter han ugen forinden var blevet ramt af et slagtilfælde. Skuespilleren blev 52 år.

(Foto: MEGA)

Nyheden om Luke Perrys død chokerede folk verden over. Skuespilleren vi alle kender som Dylan McKay i "Beverly Hills 90210" døde i en alder af bare 52 som følge af et slagtilfælde.

Siden har fans af den ikoniske teenage-serie sendt den ene hyldest efter den anden i retning af den afdøde skuespiller og hans familie.

Flere har spekuleret i, hvor Luke Perry ville få sit sidste hvilested. Nu er der et svar til de mange som, som vil vide det.

Ifølge det amerikanske medie TMZ er skuespilleren nemlig blevet begravet i al hemmelighed i den amerikanske delstat Tennesee. Det fremgår af hans dødscertifikat, som TMZ er kommet i besiddelse af.

Artiklen fortsætter under billedet...

Luke Perry og hans forlovede, Wendy M. Bauer, fotograferet sammen i foråret 2017.

Luke Perry efterlader sig sin forlovede Wendy Bauer (Foto: MEGA)

Indtil nu er der ikke blevet meldt noget ud om hverken en offentlig eller privat begravelse af Luke Perry. Og nu kan man altså konstatere, at han allerede er blevet stedt til hvile.

"Riverdale"-stjernen fik et slagtilfælde i sit hjem, og efter et par dages behandling på hospitalet åndede den folkekære stjerne ud.

52-årige Luke Perry og hans "hemmelige" forlovede, Wendy Madison Bauer, havde planlagt, at de skulle giftes senere på året, men Luke Perrys tragiske dødsfald satte en meget trist stopper for alle planerne om bryllup. 

TMZ har fremskaffet sig ét af Perry og Bauers "save the date"-kort, hvorpå det står, at brylluppet skulle stå den 17. august i Los Angeles, Californien. Det er ikke mange detaljer, der fremgår, men på kortet står der, at en mere formel invitation følger. 

I weekenden åbnede Wendy op om det alt for tidlige tab af sin kommende mand. Her fortalte hun, at hun var ovenud taknemmelig for al den støtte og kærlighed, som hun og resten af familien har modtaget i kølvandet på Luke Perrys alt for tidlige død. 

- De sidste 11 1/2 år med Luke var de lykkeligste i mit liv, og jeg er taknemmelig for, at jeg fik tid sammen med ham, sagde Wendy. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close