Kendte27. marts 2020

"Lost"-skuespiller undskylder for corona-kommentarer

Evangeline Lilly undskylder nu til sine fans for sine kontroversielle kommentarer om at holde afstand i forbindelse med coronavirusudbruddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/evangeline-lilly_0.png
 foto: MEGA

Mens langt de fleste kendisser både herhjemme og i udlandet opfordrer folk til at blive hjemme og holde afstand til andre mennesker for at undgå en voldsom smittespredning, så har den tidligere "Lost"-skuespiller Evangeline Lilly været en smule længere tid om at forstå alvoren.

Hun har indtil nu ikke været villig til at lade hverken sig selv eller sin familie begrænse og havde derfor ikke tænkt sig at skrue ned for nogle af sine hverdagsaktiviter.

- Nogle sætter deres liv over frihed, andre vælger frihed frem for liv. Vi træffer alle valg, lød da fra "Hobbitten"-skuespilleren i et opslag på Instagram, der efterfølgende blev oversvømmet med vrede kommentarer.

Da hendes følgere begyndte at diskutere coronavirussen med hende, svarede hun blot, at der var tale om en almindelig influenza.

Flere af hendes Hollywood-kollegaer langede også ud efter hende. "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner gjorde blandt andet grin med Evangeline Lilly på sine sociale medier.

Men nu har piben altså fået en anden lyd, og fredag delte Evangeline Lilly endnu et Instagram-opslag. Denne gang med et langt, undskyldende brev til sine fans.

I sin undskyldning skriver den 40-årige skuespiller blandt andet, at hun har været i karantæne siden 18. marts, og at hendes by endnu ikke havde indført restriktioner eller lignende, da hun den 16. marts kom med de kontroversielle udmeldninger.

- Jeg vil gerne give en oprigtig og inderlig undskyldning for den ufølsomhed, jeg udviste i mit tidligere opslag, til den meget ægte lidelse og frygt, der har grebet sig om verden gennem coronavirus, skriver hun og fortsætter:

- Bedsteforældre, forældre, børn, søstre og brødre dør, verden samler sig for at finde en måde at standse denne meget virkelige trussel på, og min efterfølgende tavshed har sendt et afvisende, arrogant og kryptisk budskab.

- Det var aldrig min mening at såre jer.

Se hele Evangeline Lillys undskyldning her:

Sponsoreret indhold