L.O.C. tror ikke på monogami

Julie R. Ølgaard, Christiane Schaumburg-Müller ... L.O.C. har været gift to gange, men den danske rapper tror faktisk hverken på monogami eller på kærligheden.

Det afslører han i Heartbeats-podcasten "Rejsen".

Her fortæller Liam O'Connor, at en psykose, han fik som 16-årig, er skyld i, at det der med kærlighed er ødelagt for ham. Selv om han godt kan få følelser for en kvinde og mærke det kilde her og der, betegner han det ikke som looove.

- Jeg kan godt møde en og synes, hun er det lækreste og smukkeste, det mest hengivne og omsorgsfulde. Det helt rigtige for mig. Og det kan kilde i maven, når jeg tænker på, at vi skal ses, forklarer rappen i programmet.

- Men det er ikke kærlighed.

L.O.C kigger tilbage

Kærligheden til sønnen er i virkeligheden kærlighed til ham selv, mener han. Foto: Aller Media

Den omtalte psykose i teenagealderen, har ifølge L.O.C. gjort ham paranoid omkring relationen til andre mennesker, og derfor tror han simpelthen ikke på kærligheden som sådan.

Selv kærligheden til sin søn, Constantin, har rapperen et bestemt syn på.

- Meningen med livet er, at du skal videreføre din slægt. Det er det eneste sted, folk taler om ubetinget kærlighed. Det sjove er, at det tror jeg ikke på. For han er jo en videreførelse af mig. Han er mig. Så når jeg elsker ham, elsker jeg mig selv, uddyber L.O.C.

Med hensyn til monogami er stjernen heller ikke overbevist. Han tror ikke på at holde sig til én partner, medmindre de to parter matcher hinanden 100 procent seksuelt.

- Jeg tror ikke på monogami i et samfund, hvor folk ikke er tvunget til at blive sammen, fortæller rapperen.

Du kan høre L.O.C. fortælle i "Rejsen" her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close