L.O.C. og Christianes op- og nedture: Alt om deres parforhold og brud

Christiane og Liam.

Christiane og Liam.

Foto: Mikael Rieck

Kærligheden er brast for et af Danmarks mest celebre par. I dag kom det således frem, at Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor er gået hver til sit.

Parret, der mødte hinanden for første gang helt tilbage i slutningen af 1990’erne, nåede i deres tid sammen at gå fra hinanden ad flere omgange, at blive gift og skilt igen – samt blive forældre til sønnen Constantin – og nu er de så gået hver til sit igen.

SE og HØR genopliver her parrets tid sammen:

1998: Første møde

Christiane og L.O.C. mødte hinanden for første gang i 1998 – men der skulle gå et årti, før det slog gnister mellem parret.

Oktober 2008: Fulgte sit hjerte

I oktober 2008 – få måneder efter Christiane gik fra sin daværende kæreste Frederik – bekræftede hun, at hun var blevet hovedkulds forelsket i – og nu dannede par med – rapperen.

- Jeg har valgt at følge mit hjerte, sagde en forelsket Christiane dengang.

Inden de fandt sammen, havde Christiane mødt den rapkæftede rapper under Skanderborg Festivalen. Her havde hun interviewet ham i forbindelse med sit værtsjob på musikprogrammet Boogie. Allerede under interviewet fornemmede Christiane, at der var noget særligt ved L.O.C.:

Artiklen fortsætter under billedet...

Når parret havde været adskilt var gensynsglæden stor. Her i Københavns Lufthavn i 2013 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Christiane og L.O.C. fotograferet i Københavsn Lufthavn i 2013. Foto: Aller Media

- Det var seriøst noget gnist. En helt speciel kemi. Jeg faldt helt klart for hans taleevner. Han er den vildeste storyteller. Og så har han sådan en maskulin charme. Han er virkelig nat og dag, så blid og så maskulin samtidig. Og så er han også bare enormt talentfuld. Han har enormt meget passion for det, han laver, og er meget videbegærlig. Det finder jeg enormt sexet, sagde Christiane efterfølgende i et stort interview med ALT for Damerne.

Juni 2009: Forlovet med 23 brillanter

I juni året efter, 2009, afslørede parret så, at de havde taget deres forhold et skridt videre. Christiane kunne nemlig fremvise en forlovelsesring med 23 brillanter til en værdi af tæt på 40.000 kroner på sin venstre finger.

- Det var en overraskelse, fortalte en lykkelig Christiane om frieriet til BILLED-BLADET.

- Vi er i fuld gang med planlægningen. Selvfølgelig skal jeg være hvid brud, og det skal være et kirkebryllup. Eller måske et helt andet sted.

For at fuldende kærligheden fik parret også lavet en kærlighedstatovering på hver deres ringefinger med et L for Liam og C for Christiane.

September 2009: Forlist forhold

Bryllupsplanlægningen blev dog en kort affære. For parrets stormfulde forhold fik en brat afslutning i begyndelsen af september 2009 – og brylluppet blev aflyst:

- Liam og jeg har i det sidste stykke tid været så bundet af arbejde, at vi ikke har haft tid til at pleje vores forhold. Så i en fælles beslutning har vi valgt at gå hver til sit, sagde Christiane i den forbindelse til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller

Parret til Zulu Comedy Galla i 2011. Foto: Aller Media

November 2010: Spirede kærlighed

Noget tydede dog på, at parret alligevel havde haft tid til hinanden. I hvert fald spirede kærligheden hurtigt igen mellem eksparret året efter. Og i november 2010 kunne de da heller ikke længere holde kærligheden skjult for omverdenen.

I begyndelsen af november 2010 bekræftede Liam og Christiane således overfor BILLED-BLADET, at de nu var sammen igen. Og året efter – i 2011 – kunne de tilføje, at de gik med flere planer:

- Vi kigger efter sommerhus, og selvfølgelig skal vi have børn. Men hvornår vi skal giftes, ved jeg ikke. De ting kommer, når de kommer, fortalte Christiane til Ekstra Bladet.

November 2012: Dømt for vold

2012 bød dog på endnu et bump på vejen for parret. I november det år blev L.O.C. således idømt 40 dages betinget fængsel for at have slået en anæstesisygeplejer i hovedet med knyttet næve. Episoden fandt sted under en festival i Middelfart i begyndelsen af juni samme år.

L.O.C. forsvarede i retten sig med, at han blot havde skubbet festivalgæsten væk, fordi festivalgæsten havde revet hætten af U$O.

- Min ven var ved at blive kvalt i sin egen hættetrøje. Derfor løb jeg derhen og tog fat i hans trøje og skubbede ham væk, sagde L.O.C. i retten.

August 2012: Flytter sammen

I august 2012 valgte parret at flytte sammen.

Ekstra Bladet kunne i begyndelsen af august skrive, hvordan rapperen var flyttet ind i Puggaardsgade tæt ved Københavns Havn den 10. juli, mens Christiane har været tilmeldt siden den 8. juni.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christiane under sit vinterbryllup. Foto': Dan Mariegaard

December 2012: Vinterbryllup

Senere samme år kom drømmebrylluppet så langt om længe for parret: Den 22. december 2012 sagde de ja til hinanden under et romantisk vinterbryllup – kærligheden fejrede de ved et storslået bryllup på Valdemar Slot på Tåsinge.

Christiane bar en smuk Jesper Høvring-kjole på sin store dag og fik i øvrigt sat håret af kronprinsesse Marys private frisør og makeup-artist, Søren Hedegaard.

Januar 2013: Hor bryllupsjrejse

Mens brylluppet foregik under kolde himmelstrøg på Fyn, var hvedebrødsdagene noget mere hotte.

Parret valgte således at tage på bryllupsrejse til både Indonesien, Australien, New Zealand og Fiji i januar 2013. Samme år valgte parret også at købe en dyr Hellerup-villa tæt på Gentofte Hospital.

Den 272 kvadratmeter store villa indeholdt blandt andet fire stuer, fem værelser og en højloftet, rummelig underetage.

Marts 2015: Svær kærlighed

Kærligheden begynder dog at vakle for parret.

I marts 2015 giver L.O.C. et stort interview til FEMINA, hvor han talte om den svære kærlighed. Her udtalte rapperen blandt andet:

- Livet har lært mig, at kærlighed aldrig varer ved. Christiane påstår, at det gør den. Hun giver mig også en forhåbning og en tro på, at det må den også kunne. Vi er nok også begge glade for, at vi ikke mødte hinanden for 10 år siden, for så havde det nemlig ikke varet ved. Vi HAR været ude og været tossede og har fundet en og haft følelsen af: Måske kunne jeg finde noget bedre, sagde L.O.C.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den kendte rapper L.O.C googler sine egne sangtekster.

L.O.C. fortalte om den svære kærlighed få måneder, før det kom frem, at parret var gået hver til sit. Foto: Aller Media

Her fortalte han også, at de gennem hele deres forhold har forsøgt at møde hinanden med forståelse; at det var vigtigt, at de respekterede hinandens forskellige liv. 

- Jeg tror ikke, vi ville kunne fungere sammen med nogen som helst, hvis vi ikke fik lov til at få tilfredsstillet vores eget lille behov, ego, karrierevalg. Vi har brugt enormt meget tid på at gøre klart for hinanden, hvad der gør os glade. Jeg føler ikke, at jeg har noget at tilbyde hende, hvis jeg ikke føler mig fyldt op med det, jeg holder af. Den gensidige forståelse kom ret hurtigt. Måske fordi vores erhverv minder om hinanden. Der er en enorm forståelse, og det gør det let og respektfuldt, sagde Liam til FEMINA.

Juni 2015: Farvel til kærligheden

Et par måneder senere – i begyndelsen af juni 2015 – er parret så fortid endnu engang. På sin instagram-profil skrev Christiane:

- Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skulle skrive. Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit, skrev Christiane.

- Som enhver, der nogensinde har stået i denne situation, ved, er det en hård beslutning og noget, man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget.

- Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på. Men hårdt det er det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.

Christiane og L.O.C. til The Voice. Foto: Aller Media

- Det er også en underlig ting at skulle delagtiggøre andre i på det her tidspunkt. Men da vi som par altid har fået en helt utrolig opbakning fra jer derude, er det også på sin plads, at i hører det fra mig direkte i stedet for, I hører det andre steder fra.

Maj 2016: Vi venter barn!

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Christiane i maj 2016 kunne afsløre, at hun ventede barn med L.O.C. – og ikke mindst at parret også havde fundet sammen igen. Christiane fortalte selv den glædelige nyhed på sin instagram-profil:

- I et job, hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten.

- Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat, eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret.

- Men lige om lidt går den nok ikke længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færrestes næser forbi, og i øvrigt heller ikke er noget, man har lyst til at gå stille med dørene omkring. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane med sønnen. Foto: Dan Mariegaard

- Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelige over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skrev den vordende mor på instagram.

September 2016: Hej til Constantin

I september samme år kom lille Constantin så til verden.

Den 26. september 2016 delte Christiane et billede på instagram, der viste den lille vugge, som sønnen skulle ligge i. til billedet skrev hun:

- Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind over en - aldrig har livet givet så meget mening.

Janunar 2017: Mere forelsket

I januar 2017 fortalte en lykkelig Christiane, at fødslen af sønnen havde gjort hende endnu mere forelsket i L.O.C. I et interview med ALT for Damerne udtalte hun:

- Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se sin mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt. Han er så connected med Constantin – nok fordi han har været hjemme med ham alene fra start. Jeg bliver helt rørt, for han er den vildeste far. Han er så tålmodig, kærlig, omsorgsfuld og så opmærksom. Han var også fuldstændig fantastisk under fødslen. Det var enormt intimt. Jeg er virkelig forelsket i den mand.

Desværre varede forelskelsen ikke evigt.

Og nu er det altså kommet frem, at parret er gået hver til sit.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close