TV2 vil have Sarah og Christiane tilbage til næste år

Foto: Thomas Laursen

I år er femtende sæson af ”Vild med dans”, og der er ingen udsigt til at hverken TV2 eller seerne har fået nok af det populære danseshow.

Derfor tør TV2’s underholdningschef, Thomas Strøbech da også allerede nu godt at love, at danskerne godt kan sætte sig tilrette i sofaen og nyde dansen igen til næste efterår. 

- Vi har planer om at lave ”Vild med dans” igen næste år, afslører Thomas Strøbech overfor SE og HØR.

I år valgte TV2 at forsøge sig med to kvindelige værter, og hvis det står til TV2, så fortsætter de den stil næste år.

- Vi har ikke lagt nogle planer om, hvem der skal være med af dommere og dansere til næste år, men vi regner med, at vi fortsætter med vores nye dejlige værtspar.

- Vi er glade for dem, og Christiane og Sarah siger også til mig, at de er glade, så det er ambitionen, at det fortsætter. Men vi har ikke skrevet kontrakter endnu, lyder meldingen fra underholdningschefen.

Både Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald har tidligere sagt til SE og HØR, at de også drømmer om en sæson mere, så mon ikke det lykkes for parterne at få forhandlet det på plads.

Ved aftenens finale i "Vild med dans", var det Simon Stenspil og Asta Björk, der vandt finalen foran forhåndsfavoritterne Molly Egelind og Mads Vad. 

- "Vild med dans"-historiens bedste finale, sagde Jens Werner i løbet af finalen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close