Kendte25. oktober 2022

Lise Baastrup deler glædelig nyhed: Skal være mor for anden gang

Skuespilleren afslører på sin Instagram-profil, at hun skal være mor til to
Lise Baastrup afslører, at hun er gravid for anden gang. Skuespilleren er allerede seks måneder henne, og må derfor formodes at føde omkring januar 2023.
Lise Baastrup afslører, at hun er gravid for anden gang. Skuespilleren er allerede seks måneder henne, og må derfor formodes at føde omkring januar 2023.
 Foto: Martin Høien

Lise Baastrup må for en stund sætte sin skuespillerkarriere på pause.

Det er der dog en lykkelig grund til, for hun skal være mor igen.

Det skriver hun på sin Instagram-profil, hvor hun deler et billede med et scanningsfoto.

Baastrup er allerede seks måneder henne, og derfor må hun straks sige stop til sin tjans på Nørrebro Teater, hvor hun spiller med i stykket Stalins død.

I stedet vil Vicki Berlin overtage hendes rolle.

Lise Baastrup har i forvejen datteren Laura, mens hendes mand Jacob Dahl, som hun sagde ja til i april, selv har to sønner.

– Jeg vil savne min teaterfamilie derinde og havde glædet mig til at komme tilbage til det skønne hus … men nu glæder jeg mig ENDNU mere til at blive mor til to og at Jacob bliver far til fire. Kærlighed til alle fra os, slutter Lise Baastrup sit opslag af med.

Skuespillerens første barn kom til verden i februar 2019. Også dengang måtte Baastrup frasige sig en rolle på Nørrebro Teater i forbindelse med graviditeten.

– Det ændrer alt ved ens liv. Det er Laura, der kommer først, og hun skal være sund, rask og glad, og hun er det vigtigste. Efter at jeg er blevet mor, tænker jeg også; hvad dælen brugte jeg al den tid på før? Man bliver overrasket over, hvad man kan nå på et døgn, sagde Lise Baastrup i 2020 til SE og HØR.

Om treårige Laura bliver storesøster til en lillebror eller lillesøster afslører “Rita”-stjernen ikke noget om.

Sponsoreret indhold