Linse nåede aldrig i studiet: Kessler i krig

Sæsonen har budt på masser af udfordringer for Mikkel Kessler, 40, som har knoklet forbilledligt med at lære trinene. Efter sin exit fredag er der så måske tid til at knokle for at klinke skårene i familien ...

Sæsonen har budt på masser af udfordringer for Mikkel Kessler, 40, som har knoklet forbilledligt med at lære trinene. Efter sin exit fredag er der så måske tid til at knokle for at klinke skårene i familien ...

(Foto: Hanne Juul)

Blod er tykkere end vand, men i familien Kessler er blodets bånd for tiden en tynd kop te.

På den ene side står Mikkel Kessler, 40, hans hustru Lea Hvidt Kessler, 30, og parrets tre børn – og på den anden hele "Familien fra Bryggen"-klanen med familieoverhoved Linse Kessler, 53, i spidsen samt datteren Geggo, hendes mand Cengiz og deres datter Alba.

Og fronterne er trukket knivskarpt op mellem storesøster Linse og co. og lillebror Mikkel.

Det er blevet soleklart gennem dette ellers regnvåde efterår, hvor boksestjernen fredag efter fredag har funklet på hele Danmarks dansegulv i "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg kan fortælle, at det er dem, der ikke vil tale med os, og at det er sket meget pludseligt. Jeg vil ikke fortælle hvorfor, fordi det vil skabe en masse hate imod dem, fordi grunden er så ... ja, faktisk tragikomisk, har Stephanie "Geggo", 29, tidligere i år fortalt til realityportalen.dk. Dermed ser hverken hun eller gemalen Cengiz Salvarli, 28, hendes berømte onkel Mikkel. (Foto: Dan Mariegaard)

Her er det kutyme, at familie og venner gæster studiet for at klappe og kramme – men ikke i familien Kessler.

Således har den ellers så tv-vante Linse på intet tidspunkt været på lægterne – tilsyneladende et helt bevidst valg fra brormand Mikkels side.

 – Jeg stemmer mange gange på ham hver fredag, når jeg ser "Vild med dans". Det gør Geggo også. Vi elsker jo Mikkel og hans børn, sagde Linse Kessler for nylig til ugebladet Her & Nu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg savner min bror og hans børn sindssygt meget, lød det for nylig fra Linse Kessler, 53, til ugebladet Her & Nu. Brygge-dronningen tror og håber på, at hun og lillebror Mikkel med tiden bliver gode venner igen – lige nu er de dog end ikke på talefod. (Foto: Mikael Rieck)

Nægter at snakke om Linse

Kærligheden er fra Linses side altså stadig intakt, men i Mikkel Kesslers lejr er luften iskold.

Direkte adspurgt nægter nævekæmperen ganske enkelt at tale om sin storesøster.

– Hvorfor har Linse og familien ikke været herinde og se dig i "Vild med dans"? spurgte SE og HØR, da Mikkel fredag måtte sige farvel til TV 2-showet.

– Det har jeg overhovedet ingen kommentarer til, lød det venligt, men fåmælt fra Kessler.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Storesøster Linse måtte nok engang følge det hjemmefra, da Mikkel Kessler trådte sine sidste slowfox-trin i årets "Vild med dans". (Foto: Hanne Juul)

Tidligere på sæsonen har fru Lea modsat sin svigerinde flere gange fået lov at bakke manden op i dansestudierne på Østerbro, men heller ikke hun var til stede under bokserens svanesang denne fredag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Vild med Hvidt. Som det eneste familiemedlem har hustruen Lea Hvidt Kessler, 30, fået lov at støtte Mikkel i "Vild med dans"-studiet. Dog ikke i fredags, hvor Mikkel efter ni uger måtte forlade TV 2-ballet. (Foto: Hanne Juul)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close