Kendte4. september 2023

Line Hoffmeyer har fået svar fra hospitalet: – Jeg har fået en ordentlig overdose

Det var blandt andet mavesmerter og kvalme, der var årsag til, at den 31-årige influencer Line Hoffmeyer måtte end tur på hospitalet
- Jeg anede slet ikke, det her ku’ ske, men sådan bliver man jo lidt klogere hver dag - nu håber jeg bare, at jeg snart begynder at blive lidt friskere hver dag også, lyder det fra Line Hoffmeyer på Instagram.
- Jeg anede slet ikke, det her ku’ ske, men sådan bliver man jo lidt klogere hver dag - nu håber jeg bare, at jeg snart begynder at blive lidt friskere hver dag også, lyder det fra Line Hoffmeyer på Instagram.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler grænseoverskridende beskeder: – Det er en katastrofe

Trofaste følgere af den garvede influencer har næppe kunne undgå at bemærke, at hun den seneste tid har været mere end blot en smule sløj.

Og det er da heller ikke mere end et par dage siden, at Hoffmeyer blev indlagt på Skejby Sygehus, hvor hun i sin tid fik sin hjertetransplantation.

I et opslag på Instagram fortæller Line Hoffmeyer til sine mere end 115.000 følgere, at hun var nervøs for, om hendes medicin blev optaget i kroppen, når hun nu havde så dårlig mave. Men det gjorde den i den grad:

– Jeg har KAMPoptaget min medicin. Wtf. Slimhinden kan åbenbart arte sig supersært, når der er virus i mavsen, så jeg har fået en ordentlig overdose, hvilket faktisk kan være årsagen til, at symptomerne bliver ved, da bivirkninger ved for meget af den medicin netop er rysten, dårlig mave, kvalme, hovedpine, udkørthed osv.

Line Hoffmeyer forklarer, at hun nu skal holde en pause med sin medicin og retur til hospitalet tirsdag for at få foretaget diverse blodprøver.

Og så håber hun naturligvis, at helbredet snart arter sig.

Se det fulde Instagran-opslag fra Line Hoffmeyer nedenfor.

Sponsoreret indhold