Kendte22. marts 2023

Line Hoffmeyer frygter smitte fra Lasse Rimmer: Overvejer at skride

Influenceren er så nervøs for at blive smittet af sin influenzaramte kæreste, at hun har taget alle forholdsregler for at undgå den smitsomme virus
Parret sover i hvert sit soveværelse, fordi Line Hoffmeyer ikke skal nyde noget af kærestens influenza. nbsp;
Parret sover i hvert sit soveværelse, fordi Line Hoffmeyer ikke skal nyde noget af kærestens influenza.
 Foto: Mikael Rieck

Selv om kalenderen så småt viser forår, er det stadig sæson for forkølelse, influenza og andre smitsomme vira.

Og det kan i den grad føles hjemme hos kæresteparret Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, hvor sidstnævnte har været lagt ned af en grum influenza.

For Line Hoffmeyer, der i de seneste måneder har kæmpet med, at kroppen modarbejder hendes donorhjerte, vil for alt i verden ikke smittes af sin kæreste.

På sin Instagram story fortæller den 30-årige influencer, at hun har overvejet at skride, så hun ikke løber ind i Rimmers smitte, ligesom hun også afslører, at de har sovet i hver deres soveværelse.

– Vi har virkelig taget forholdsregler. Jeg har sprittet dørhåndtag og det ene og det andet, for jeg vil simpelthen ikke have influenza lige nu, fortæller hun sine over 111.000 følgere på Instagram.

Det er dog ikke kun sit skrantende immunforsvar og donorhjerte, som Hoffmeyer er bekymret for, løber ind i en influenza.

Den populære influencer skal nemlig på ferie med sin mor i næste uge, og hun vil således ikke have ferieplanerne spoleret af en omgang sæsonsnue.

Sponsoreret indhold