Kendte17. august 2023

Line Hoffmeyer deler grænseoverskridende beskeder: - Det er en katastrofe

Den 31-årige influencer forholder sig fuldstændigt uforstående overfor de henvendelser i indbakken, der helt ublu kritiserer hendes udseende og fremtoning på det sociale medie
Line Hoffmeyer er godt træt af de beskeder, der lander i hendes indbakke. Og det kan man egentlig godt forstå, når man ser dem. 
Line Hoffmeyer er godt træt af de beskeder, der lander i hendes indbakke. Og det kan man egentlig godt forstå, når man ser dem.
 Foto: Dan Mariegaard

Enhver, der har en profil på en social platform, ved, at der i indbakken desværre kan ophobe sig mange hadefulde henvendelser.

Dog må de tre eksempler, som influencer Line Hoffmeyer deler i sit nyeste opslag, høre blandt de særligt grove og ubrugelige af slagsen.

Ting som ”Undskyld, hvad sker der for dit ansigt?”, "Må snart unfollow, hvis ikke du får styr på din mimik”, og ”Din mimik er seriøs for voldsom. Slap nu lidt af” er alle beskeder, som den populære influencer må finde sig i at læse.

Og det er hun godt og grundigt træt af.

– Det mest deprimerende er, at det alt sammen er fra voksne kvinder - ofte med børn og/eller børnebørn, skriver Line Hoffmeyer, som lige herefter indrømmer, at beskederne rammer hende.

– Men jeg bliver ked af det. Og selvbevidst. Og får et kort øjeblik lyst til ikke at vise mit ansigt i videoer igen. For der er tydeligvis mange, der synes mit ansigt bevæger sig forkert. Mon de hellere så, at jeg fik botoxet min mimik væk?

Fik kritik for bikinibillede

Hoffmeyer, der udover at leve af sin Instagram med 115.000 følgere, også er kendt for at danne par med komiker Lasse Rimmer, fortæller desuden i sit opslag om et særligt bikinibillede, som lignende henvendelser fik hende til at slette.

I adskillige måneder havde kritikken nemlig fyldt i indbakken, og det gik på mængden af fedt på hendes mave.

– Internettet overlever nok uden min mave, det er ikke en katastrofe at den forbliver privat, men det er en katastrofe, at de her mennesker tror, at de er i deres gode ret, skriver hun, og fortsætter:

– Og det er en katastrofe, hvis de får videregivet den her mentalitet til deres børn. Jeg kan godt forstå, at vi aldrig kommer mobning til livs, når voksne kvinder opfører sig sådan her.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-17/20190914_mho4539-3.jpg
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, som har dannet par siden december 2022, er flyttet sammen i Lasse Rimmers gamle hus, der ligger i Karlslunde.
 Foto: Martin Høien

Ville de være stolte?

Til slut i sit opslag beder hun sine følgere – og især dem, der ikke formår at holde deres udbrud ude af andre menneskers indbakker – om at opstille et lille tankeeksperiment for sig selv.

– Tror I, der skriver sådan, til mig, til andre offentlige mennesker, eller på anonyme sladderfora, at jeres nærmeste ville være stolte af jer, hvis de læste de ting i siger og skriver? Eller ville I være specielt stolte, hvis jeres børn opførte jer sådan overfor andre? Det er måske et fint nok spørgsmål at stille sig selv engang i mellem, skriver hun, før hun ønsker god weekend.

Med blot to timer på bagen i skrivende stund har opslaget allerede hevet knap 5000 likes og talrige opmuntrende kommentarer ind. Flere af Line Hoffmeyers kollegaer er i chok over, at hun modtager denne slags beskeder, og den tidligere ”Bagedyst”-deltager Anne Mette Voss – som selv har en betragtelig Instagram-karriere – skriver til veninden og kollegaen:

– WTF, jeg elsker alt ved dig, skat. Din mimik. Dine meninger. Dit væsen. Dit hjerte. Du må ikke begrænse

Sponsoreret indhold