Kendte8. april 2015

Lille Chester: Hvorfor vil ingen ha’ mig?

Hunden har endeligt fundet et kærligt hjem
Af af

Lille Chester: Hvorfor vil ingen ha’ mig?Historien om pitbull-hunden Chester er én af dem, der kan give en klump i halsen. For i fem år ventede han på et kærligt hjem, men ingen ville have ham - til trods for at han er en sød og kærlig hund.

Derfor valgte det dyreinternat i New York, hvor Chester boede, onsdag den 1. april at udsende en særlig bøn: De lagde et rørende billede på dyreinternets Facebook-side, hvor Chester med bedende øjne spørger 'Hvorfor vil ingen have mig'?

LÆS OGSÅ: Gribende historie: Hund søgte venskab - fulgte atleter mere end 690 kilometer

- Jeg har ventet i fem år. Alle på internatet fortæller mig, hvor god en dreng jeg er. Så hvorfor har ingen adopteret mig? Jeg lover at opføre mig ordenligt og elske min nye familie. Please… måske er du min nye familie. Jeg sidder og venter på, at du kommer, stod der på skiltet foran lille Chester.

Og skiltet gav pote!

LÆS OGSÅ: Smiley blev født uden øjne, men spreder smil overalt

For to dage efter var billedet af lille, sørgmodige Chester gået det meste af USA rundt - mere end 20.000 gange var billedet blevet delt, og dyreinternatet var blevet kimet ned af interesserede hundeelskere, der ønskede at give Chester et nyt og bedre liv.

Fredag kunne dyreinternatet så bringe de gode nyheder: Chester har fundet sin nye familie, og påsken blev derfor tilbragt i Michigan sammen med 'mor, 'far' og sine 'søskende'.

Se billeder af Chester sammen med sin nye, kærlige familie her:

Sponsoreret indhold