Kendte11. marts 2015

Smiley blev født uden øjne – men spreder glæde overalt

Se billederne af den vidunderlige golden retriever her
Af af

Smiley blev født uden øjne – men spreder glæde overaltSmileys liv begyndte kummerligt, men i dag kan den lyshårede Golden Retriever slet ikke holde op med at logre med halen.

For selvom hunden er født blind, spreder den glæde på lokale plejehjem, skoler og hospitaler i dens hjemby Stouffville i Canada - og bliver som belønning overdynget med kærlige klap og knasende kiks.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Gribende billeder: Hund søgte venskab - fulgte atleter mere end 690 kilometer


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/75e58e809264494f8b34b93165489828.jpgLille Smiley nyder sit hundeliv - den har lært følge sin ejers stemme, så den har nemmere ved at færdes udenfor (Foto: Facebook)


Lille Smileys fremtid tegnede bestemt ikke lys, da den kom til verden i en stor kennel i Stouffville nord for Toronto. Den var født uden øjne og havde derfor svært ved at færdes trygt blandt de mange andre hunde i kennelen.

Men så en dag kom canadiske Joanne George forbi, og den hundeglade kvinde kunne ikke stå for Smileys charme. Hun valgte at adoptere hunden og var ikke i tvivl om, at den ville passe perfekt ind i hjemmet, der også husede hunden Tyler, der er en døv grand danois.

Til at begynde med var der dog ikke meget smil at spore hos Smiley. Hunden gemte sig under møblerne og var tydeligvis hæmmet af sit handicap, fortæller ejeren Joanne ifølge det britiske medie.

LÆS OGSÅ: Rørende: Her bliver hund og ejer genforenet efter syv måneder

Men langsomt begyndte Smiley at åbne op og blive en glad og velfornøjet hund - blandt andet takket være døve Tyler.

- Tyler var så vild og så vanvittig glad, og Smiley endte med at blive ligesådan, siger Joanne.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8afde12b85de40799235b4135790c926.jpgLille Smiley (Foto: Facebook)


Og dét glæder nu byens lokale plejehjem, skoler og hospitaler, hvor Smiley fast kommer forbi og spreder glæde.

LÆS OGSÅ: Alle troede, at denne hund var død

Her lunter han - forsigtig vel at mærke; han har det med at støde ind i ting - rundt til de forskellige stuer for at hilse på beboerne og forhåbentligt få en kiks eller et klap igen.

Du kan se billederne af Smiley her:

Sponsoreret indhold