Kendte2. november 2021

Lil Nas X indrømmer: Tog psykedeliske svampe for at skabe musik

En ordentlig tur på ”mushrooms” gav inspiration til rapper Lil Nas X’s ”Montero”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Romerske søjler under angreb i baggrunden, lyserøde træer, sommerfugle og farverige pupper – og så en splitterravende nøgen Montero Lamar Hill svævende i midten af hele herligheden.

Jo da, at se på det succesfulde og selvbetitlede album ”Montero” fra rapperen Lil Nas X er nærmest en psykedelisk oplevelse i sig selv. Men det har vejen dertil tilsyneladende også været.

Den kun 22-årige fremadstormende musiker indrømmer nemlig nu i et interview med Wall Street Journal, at han tog sig et svampetrip, da han skulle lade sig inspirere til de 15 sange på albummet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/montero.png
 Foto: Instagram, Lil Nas X

Sangene blev til på et svampetrip - mon ikke også albumcoveret gjorde det?
(Foto: Instagram, Lil Nas X)

Det skulle have foregået over et par omgange rundt omkring på forskellige AirBnB-lejemål i Californien i selskab med sine kreative partnere og producere David Biral og Denzel Baptiste – som selvfølgelig også går under deres fælles, og passende, navn ”Take af Daytrip”.

Mindre selvbevidst

Oprindeligt var det ikke endemålet at skabe ny musik, men bare at drøfte tilværelsen sammen med de to producere. Men det var undervejs i deres hallucinerende oplevelse på de psykedeliske svampe, at åbenbaringen indtræf.

- De psykedeliske svampe tillod Lil Nas X at skubbe sine følelser af selvbevidsthed væk, står der i magasinets store interview.

Selv tilføjer ”Thats What I Want”-rapperen:

- Det lykkedes mig at åbne mig, og på den måde skrive virkelige historier om mit liv, som jeg kunne omdanne til musik. Det var første gang, jeg gjorde det.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega765747_010.jpg
 Foto: MEGA

Lil Nas X er altid klædt i fantastiske kreationer - ofte kjoler - når han ankommer på den røde løber. (Foto: MEGA)

Wall Street Journal spekulerer modigt i, om Lil Nas X ligefrem kan være den nye ”Kong of Pop” – en titel som tidligere tilhørte megastjernen Michael Jackson.

Lige i øjeblikket er rapperen med det borgerlige navn Montero Lamar Hill en af de mest streamede kunstnere på verdensplan.

null

Sponsoreret indhold