Kendte23. maj 2021

Kæmpe ups'er for Lil Nas X: Bukserne revnede på live tv

Lørdag oplevede musikeren det, der bare ikke må ske, når man giver den gas på live fjernsyn. Hans bukser gik nemlig i stykker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega595174_118.jpg
 Foto: MEGA

Der skal helst være styr på læderoutfittet, når man går på scenen for at svinge sig frækt op ad en stripperstang.

Det var dog ikke helt tilfældet for den amerikanske musiker Lil Nas X, der lørdag endte i noget af en knibe, da hans bukser revnede midt i showet.

Hændelsen fandt sted i programmet Saturday Night Live, hvor den 22-årige "MONTERO (Call Me By Your Name)-sanger skulle optræde for allerførste gang.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ups.jpg
 Foto: YouTube

De musikalske SNL-gæster optræder som altid to gange, og det var under den første af de to optrædender, at det gik galt for Lil Nas X.

Med dansere iklædt frække kostumer og med en stram koreografi, var der lagt op til et stort show, og det hele gik da også tilsyneladende efter planen.

Men da Lil Nas X kravler op til stripperstangen midt på scenen for at give den hele armen, går hans bukser i stykker, og han er nødsaget til at holde en hånd solidt plantet i skridtet resten af nummeret for at sikre sig, at ingen får udsigt til det, der måtte gemme sig i bukserevnen.

Det lykkes da også stort set fra den unge stjerne at slippe fra det, uden at nogen bemærkede noget, men efterfølgende valgte han så selv at afsløre, hvad der skete på scenen.

- Mine bukser revnede på live tv. Jeg ville så gerne lave min danserutine, og det her er, hvad jeg får, skriver han på sin Twitter-profil.

Da han senere på aftenen gik på scenen igen for at optræde med nummeret "Sun Goes Down", var der heldigvis ikke noget tøj, der gik i stykker.

Se bukseuheldet i videoen her (det sjove starter 2:21 minutter inde):

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold