Kendte11. november 2021

Liam Payne droppet: Han har brug for hjælp

Den tidligere One Direction-stjerne blev signet af sit management tilbage i 2016, da han gik solo. Men nu er han for alvor alene med arbejdet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kun 28-årige britiske sanger blev verdenskendt med sin deltagelse i ”X Factor”, hvor han forsøgte sig som soloartist.

Dengang gik drømmen dog ikke. I stedet blev han parret op med fire andre unge gutter fra sangkonkurrencen og tilsammen blev de kendt som One Direction.

Et boyband der efterfølgende fik enorm succes over hele verden. Men i 2016 valgte flere af bandets medlemmer at gå deres egne veje. Heriblandt Liam Payne, der blev signet af KIN.

Men nu er det for alvor forbi – det skriver The Sun, der har talt med en kilde tæt på hans management.

- De er bekymret for Liam, for han er ikke engageret i noget som helst, og han går en lille smule amok, så at sige, lyder det fra insideren, der fortsætter:

- Hans management gider simpelthen ikke mere, nok er nok. Og de vidste ikke, hvad de ellers kunne gøre for at hjælpe ham. Det er hårdt for ham at se sin kammerat og tidligere bandmedlem Harry Styles opnå anerkendelse over hele verden, men sandheden er, at Liam selv er skyld i at føle sig lidt fortabt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega639045_008.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Han har brug for hjælp

Ifølge kilden så er hans tab af management ikke en straf, men et håb om, at han finder den rette hjælp, da ”alle ønsker at se ham opnå succes”, men at han lige nu er et ”svært sted” i sit liv.

Efter de fleste bandmedlemmer af One Direction forsøgte sig med en solokarriere efter deres midlertidige brud i 2016, hittede Payne med sin single ”Strip That Down” allerede året efter.

Men hans første soloalbum klarede sig ikke nær så godt, og siden er det ikke mange hits, det er blevet til for sangeren, der i dag har knap 7,5 millioner månedlige lyttere på Spotify, mens Harry Styles har knap 33 millioner og er den absolut mest lyttede til kunstner af de fem i det tidligere band.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megae1504g01kh002_21724.jpg
 Foto: MEGA

Zayn Mailk var den første til at forlade bandet, men de resterende fire, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan og Louis Tomlinson har flere gange talt om at lave en genforening - til stor glæde for verdens mange fans. Foto: MEGA

Så sent som i juni måned satte Payne også selv ord på sin karriere som musiker, da han udtalte, at han har svært ved at finde sin plads i musikbranchen.

Privat er han forlovet med modellen Maya Henry, 21. De to blev forlovet tilbage i august, men var for en kort stund fra hinanden tilbage i juli måned, inden de fandt sammen igen i august i år.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega800503_041.jpg
 Foto: MEGA

Parret fotograferet sammen i oktober 2021. Foto: MEGA

Han har sammen med ekskæresten og sangerinden Cheryl Cole sønnen, Bear Grey Payne på fire.

null

Sponsoreret indhold