Kendte10. april 2021

Liam Payne i vild forvandling: Kan du se, hvem han ligner?

Det er ikke nyt, at de fleste af os har måtte lade stå til, når det kommer til de vanlige frisørbesøg under pandemien. For den 27-årige sanger har lokkerne fået ham til at minde om en ganske særlig person
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er vel ikke? Nej, det kan da ikke passe?

Den 27-årige tidligere One Direction-medlem Liam Payne har vist ikke været forbi frisøren i rigtig lang tid. Han har nemlig, som så mange af os, været nødsaget til at lade lokkerne vokse.

Og det har altså givet ham et look, der gør, at man nemt i forbifarten kan mistænke ham for at være en helt anden end Liam Payne selv.

Kan du se, hvem han ligner?

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/liam_payne.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

De lange mørke lokker får mange til at drage tankerne mod en vis Jon Snow fra hitserien ”Game of Thrones”.

https://imgix.seoghoer.dk/760000_got404_101413_hs_dsc8952.jpg
 Foto: HBO

Jon Snow i aktion i den femte sæson. Foto: HBO

Men Payne er altså endnu ikke blevet til Kit Harington, der ellers spillede rollen som den langhårede favoritfyr hos mange kvindelige seere af den voldelige serie, der havde sin afsluttende sæson i 2019.

Det lange hår er en komplet kontrast til det look, stjernen kunne fremvise lige inden lockdown sidste år, og han er desuden oftest set med helt karseklippet, eller tæt på. Men det er da heller ikke længe siden, at han kunne fortælle, at han tager restriktionerne meget alvorligt.

Ifølge The Sun kunne sangeren nemlig informere om, at han gerne bliver testet for den endnu verserende virus, hver gang skal besøge sin treårige søn Bear, som han fik sammen med sin ekskæreste Cheryl Cole tilbage i 2017.

Han kunne desuden fortælle, at det har været ”svært” for ham at få det hele til at gå op med at se sin søn under pandemien, til trods for at han blot bor ”længere nede af gaden”.

Selvom det har været et svært år, så går det dog ikke helt skidt for den tidligere boyband-sanger.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega696863_002_0.jpg
 Foto: MEGA

Det lykkelige par spottet sammen i sommer. Allerede her begyndte Payne at nærme sig looket som Jon Snow. Foto: MEGA

Tilbage i august måned blev det nemlig bekræftet, at han havde været på knæ for sin kæreste Maya Henry, og de to står altså overfor snart at skulle gå ned ad kirkegulvet sammen.

Sponsoreret indhold