Kendte 16. oktober 2021

Liam Hemsworths kæreste boltrer sig på stranden: Smider tøjet

I en ny, svedig billedserie understreger den australske skønhed Gabriella Brooks en af årsagerne til, hvorfor skuespilleren Liam Hemsworth faldt pladask for hende
Foto: MEGA

Det var tilbage i december måned 2019, den 31-årige ”The Hunger Games”-skuespiller for første gang blev kædet sammen med den australske model, Gabriella Brooks.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærligheden fandt han altså kun få måneder efter, han og sangerinden Miley Cyrus valgte at bryde ægteskabet efter blot otte måneder – og de holder ved endnu.

Det er dog også ganske forståeligt, at skuespilleren fortsat ikke kan holde fingrene for sig selv.

Det beviser den 25-årige Gabriella Brooks med sin seneste kampagneskydning for badetøjsmærket Seafolly, hvor hun glædeligt boltrer sig på stranden i både bikini og badedragt.

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Parret har været rygtet sammen siden slutningen af 2019, men det var først i juni måned, skuespilleren for alvor gjorde det officielt mellem de to.

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Efter at have deltaget i en velgørenhedsmiddag postede han to billeder, hvor han kunne ses sammen med kæresten.

Artiklen fortsætter under opslaget

Både Hemsworth og Brooks er bosiddende i Byron Bay, hvor også Liams storebror, skuespilleren Chris Hemwsorth bor.

- Gabby og Liam er så godt et par, fordi de minder så meget om hinanden. De er begge meget nede på jorden, og det at de begge ønsker at holde deres privatliv for dem selv, det er en del af deres succes som par, kunne en kilde tæt på turtelduerne fortælle i september måned til Hollywoodlife.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Det er umådeligt sjældent, at parret ses ude i offentligheden sammen. Her ses de forlade en restaurant i december 2019. Foto: Ritzau Scanpix

Parret skulle angiveligt også have talt om ægteskab, men det er stadig noget, der blot er på tegnebrættet for de to, da hverken Liam eller Gabriella har travlt med at tage forholdet til det næste skridt, lyder det videre.

Sponsoreret indhold