Kendte14. april 2020

Vegansk diæt sendte Liam Hemsworth på sygehuset

- Det var en af de mest smertefulde uger i mit liv, fortæller skuespilleren om oplevelsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10286780em.jpg
 Foto: MEGA

2019 var ikke et godt år for den australske skuespiller Liam Hemsworth.

Den 30-årige skuespiller blev skilt fra Miley Cyrus, og i et nyt interview med magasinet Men's Health afslører han, at han også var en tur på operationsbordet, da hans helbred led et alvorligt knæk.

- Jeg var veganer i næsten fire år, og så i februar sidste år følte jeg mig sløv. Så fik jeg nyresten. Det var en af de mest smertefulde uger i mit liv. Jeg lavede pressearbejde for "Isn't It Romantic". Men jeg blev nødt til at tage på hospitalet og blive opereret, fortæller Hemsworth til magasinet.

Den australske skuespiller fortæller, at han nu har det godt, men han blev nødt til at spise en mindre mængde grøntsager:

- Når først du har fået nyresten, så er der 50 procent chance for, du får en til, hvis du fortsætter med at spise, som du gør, forklarer han.

- Min form for nyresten bestod af calciumoxalat. De opstår, når man får for meget oxalat i sin kost. Der er et højt indhold af oxalater i grøntsager, specifikt i spinat, mandler, rødbeder, kartofler. Hver morgen spiste jeg fem håndfulde spinat og så mandelmælk, mandelsmør og også noget vegansk protein i en smoothie. Jeg troede, det var supersundt. Så jeg blev nødt til at gentænke, hvad jeg puttede i min krop, lyder det fra skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den australske stjerne er nu mere påpasselig og lytter til sin krops signaler, afslører han:

- Hvis noget fungerer godt i en periode, fantastisk, bliv ved. Hvis noget forandrer sig, og du ikke har det godt, så bliver du nødt til at genoverveje og finde en løsning, lyder det fra "The Hunger Games"-stjernen.

Sponsoreret indhold