Kendte 16. maj 2019

Leonora kan ende i problemer

Der er næsten for mange favoritter med i torsdagens semifinale til Eurovision, så det danske bidrag ”Love is forever” kan få det svært
Foto: Thomas Laursen

Der bliver hård kamp om de ti finalepladser i den anden semifinale torsdag aften i Eurovision.

Modsat første semifinale er flere af pladserne til at gå videre næsten allerede vundet på forhånd.

Det mener Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil.

-I den første semifinale stak sangene i alle retninger fra opera-pop til heavy metal og feltet var utrolig åbent. Det kunne man tydeligt se i forhold til, hvem der gik videre til finalen lørdag. I aften går Sverige, Rusland og Holland stensikkert videre, de er også de tre store favoritter til at vinde Eurovision, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig.

Den oddsansvarlige spår også Norge gode chancer for at få en finaleplads. Den store kamp kommer således til at omhandle de sidste tre pladser, og herunder hvorvidt Danmark snupper en af dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Der kommer til at være hård kamp om de sidste pladser. Jeg tror, de går til Armenien, Nordmakedonien og Danmark, men Rumænien og Albanien kan også gå videre. Selvom ”Love is forevner” har fået meget ros, så er det en af de sange, der ligger på vippen. Det er let pop, som man husker, men i kamp med de andre deltagere i den anden semifinale, er det langt fra sikkert, at Danmark klarer den, siger Peter Emmike Rasmussen.

Selvom der er en tæt kamp i toppen, er der dog nogle sange, som Peter Emmike Rasmussen ikke regner med har en chance i den svære finale.

-Vi vurderer ikke, at Østrig, Kroatien, Moldova og Litauen kommer i finalen. Og vi tror heller ikke på Letland og Irland, selvom Irland har stolte Eurovision-traditioner, men deres bidrag kan ikke klare sig i den svære semifinale, siger Peter Emmike Rasmussen.

Semifinalen bliver sendt torsdag klokken 21.00 på DR1. 

Sponsoreret indhold