Kendte 23. februar 2019

Bookmakernes favorit: Leonora vinder Melodi Grand Prix 2019

Kigger man hos både bookmakere og spiller, er der ingen tvivl om, hvem der vinde Dansk Melodi Grand Prix i aften
Foto: DR/Agnete Schlichtkrull

I aften skal 10 sange kæmpe om at vinde årets udgave af Melodi Grand Prix, men tager man et kig hos Danske Spil, er der meget, der tyder på, at der ikke er meget af rafle om.

Den blot 20-årige Leonora Colmor Jepsen er nemlig storfavorit til at løbe med sejren i aften. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hos Danske Spil har Leonora og sangen "Love is Forever" laveste odds, og man får kun pengene 1,75 gange igen, hvis det er hende, der vinder i aften. 

Efter Leonora er det Julie & Nina, der med odds 2,85, står til at få andenpladsen ved årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix.

Noget der også kunne tyde på, at Leonora har seerne på sin side, er mængden af spillere, der har spillet på hende.

- Næsten 50% af omsætningen er kommet på Leonora og ”Love is Forever”. Det er også vores favorit, så både spillerne, eksperten og oddsætterne er ret enige op til showet, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig i Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Leonora Colmor Jepsen er født og opvokset i Hellerup nord for København. Her bor hun stadig. 

Inden hun kastede sig over musikken, skøjtede hun på eliteniveau. Hun har vundet tre titler som Junior Danmarksmester, og hun har deltaget i både nordiske mesterskaber og VM for juniorer.

De seneste par år har hun arbejdet som skøjtetræner og koreograf, og så har hun fuldt fokus på musikken, der også er en af hendes store passioner.

Leonora optræder som sang nummer 9, "Love is Forever". 

Mens Leonora er et mere ukendt navn på den danske musikscene, så er der mere kendte navne med i aften også.

Sigmund, der var med i sidste års udgave af "X Factor", optræder som sang nummer 5, "Say my name". Han bliver dog ikke spået mange chancer hos bookmakerne. 

De fleste vil også kunne huske Jasmin Gabay fra den seneste udgave af "Den store Bagedyst". Hun optræder som sang nummer 2, "Kiss like this".

Sangerinden Julie Berthelsen deltager sammen med veninden Nina. De optræder som sang nummer 2, "League of light". De bliver spået en andenplads ved aftenens sangkonkurrence.

Dansk Melodi Grand Prix bliver sendt på DR1 klokken 20.00.

 

Sponsoreret indhold