Kendte25. juni 2021

Lene Beier reagerer på traktorulykke: Ufattelig sorg

TV-værten på "Landmand søger kærlighed" er knust over ulykken i Jerslev, hvor Thomas og Nicoline Bertrams lille datter mistede livet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den værste tragedie, man som familie kan rammes af.

Sådan beskriver den 44-årige tv-værtinde Lene Beier den skrækkelige ulykke, som tirsdag eftermiddag skete på "Landmand søger kærlighed"-parret Thomas og Nicoline Bertrams gård på Hellumsvej i den nordjyske by Jerslev.

Deres lille datter, Marie, mistede livet i ambulancen på vej til hospitalet, efter hun blev påkørt af faderens traktor med påhængsvogn.

Lene Beier og resten af produktionen bag datingprogrammet er alle dybt berørte over dødsfaldet. Det skriver hun på Instagram, for hun desuden deler et billede, hvor hele den lille familie står på gårdspladsen og smiler.

- Vi fra “Landmand søger kærlighed” er alle fuldstændig knuste over den ufattelige sorg der har ramt Thomas og Nicoline, skriver hun, og afslutter sin tekst med:

- Sov godt lille Marie.

På familiens opfordring lyder også Beiers budskab, at man i forbindelsen med Maries begravelse kan sende en rød rose på stilk eller en bonderose - og donere resten af beløbet til de danske hospitalsklovne eller til Kræftens Bekæmpelse.

Thomas og Nicoline Bertram fandt kærligheden, da de begge medvirkede i femte sæson af det populære TV 2-program. Året efter blev de gift, og for halvandet år siden blev de forældre til den nu afdøde datter.

Sponsoreret indhold