Nyheder28. juli 2009

Malou Aamund: 40, flagrende og stadig stræbende

Mor, folketingsmedlem, model, Frederiks kæreste og fru Bertelsen – etiketterne er mange og bliver valgt efter forgodtbefindende
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/juli/malou-aamund1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Det ville jo være nedrigt at påstå, at det eneste Malou Aamund er blevet kendt for, er episoden, hvor hun og kronprins Frederik kørte omkring 20 meter og blev anholdt for sprutkørsel af politiet.

Fru Aamund, der i dag fylder 40, er da også kendt for sin papmor Susanne Bjerrehuus og far Asger Aamund, der godt nok er mere kendte og i alle tilfælde rige.

Malou er lidt kendt for at være gift med Michael Bertelsen, der laver lidt kendte programmer på DR2. De har 3 børn sammen. Hun er også kendt for at have været model. Det var engang i sidste århundrede.

Malou har også været chef i IBM, hvor hun hundsede rundt med 80 mand dagligt. Det er hun bare ikke specielt kendt for.

Men kendisfaktoren kom også ind i billedet igen, efter at hun er gået ind i politik, hvis man altså kan kalde Khader, Samuelsen og Seebergs nu kuldsejlede Ny Alliance for det - i øvrigt en ting, som Malou Aamund hurtigt gennemskuede som værende skidt for hendes karriere, så hun sprang over i Venstre-lejren, hvor der er større chance for at få opfyldt sine ambitioner.

Ambitioner synes i det hele taget at være en umættelig drivkraft for Malou. Selv om ingen endnu har fundet ud, hvad hun egentlig mener rent politisk, er hun hurtigt kommet frem i det gamle borgerlige parti. Allerede nu spås hun at være blandt dem, der er i forreste række, hvis statsministeren skulle få den idé at rokere rundt i ministerrækkerne. Hun skulle angiveligt være favorit til at overtage Helge Sanders videnskabsministerium.

Sponsoreret indhold