Kendte20. december 2023

Lea Hvidt Kessler sletter foto af forslået datter – men sætter ord på ulykken

Selv om Kessler ikke ønsker at have billedet af datteren i hospitalssengen liggende online, deler Lea nye detaljer om rideulykken
Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler er lettede, men rystede efter at deres datter i marts var involveret i en rideulykke.
Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler er lettede, men rystede efter at deres datter i marts var involveret i en rideulykke.
 Foto: Mikeal Rieck

LÆS OGSÅ: Mikkel Kesslers datter i alvorlig rideulykke: Et andet menneske satte vores lille pige i fare

Tirsdag gik der et gys gennem Kessler-familiens følgere, da den tidligere boksestjerne Mikkel og hans influencerkone, Lea Hvidt Kessler, afslørede, at deres datter i foråret var ude for en grufuld rideulykke.

Onsdag er billedet af datteren, liggende med skader og blå mærker i en hospitalsseng, igen fjernet fra Instagram.

– Vores seneste post er slettet som en bevidst strategi herfra. Vi ønskede at vise en barsk sandhed, men ikke at det skal være et blivende post, forklarer Lea Hvidt Kessler i et nyt opslag.

– Vores datter er kommet sig og sluppet uden varige mén.

Herefter sætter hun nogle interessante ord på ulykken, som familien umiddelbart efter afsløringen ellers ikke ville gå mere ind i.

Det lader til, at hændelsen, som endte i en vundet retssag, handler om, at familien havde modtaget falske informationer om den pony, som Rosa-Lia red på. Informationer, som altså havde voldsomme konsekvenser og endte i en forslået pige.

– Der er skræmmende nok en tendens, der foregår ved salg af ponyer til børn, hvor sælgere finder på at dope ponyerne og lyve om deres adfærd og historie m.m. Ene og alene for at få et salg gennemført uden omtanke for børnenes sikkerhed og ve og vel, skriver Lea Hvidt Kessler.

– Sporten er enormt styret af økonomi, og det er desværre også blevet på bekostning af børn. Det er et kæmpe problem, større, end man umiddelbart tror! At nogle mennesker har samvittighed til den slags er ufatteligt, og at de tager chancen med uskyldige børn er bare forfærdeligt og noget, der må stoppe!

Selv om familien indtil tirsdag havde holdt ulykke og retssagen hemmelig, ønsker de nu, at andre får øjnene op for sagen.

– Vi vælger at bruge vores stemme her og få belyst det problem. Men vi råber op som forældre! Vi har vundet vores sag, men det er ikke alle, der er i stand til at gennemføre en sådan retssag. Til gengæld er det alle, der har ret til at indgå et sikkert køb til deres børn og sikre dem på bedst muligt vis i sporten. Det er i forvejen en sport, hvor man skal være særlig opmærksom, men det er umuligt, når der dopes og lyves!

Læs hele opslaget her:

Sponsoreret indhold