Sport19. december 2023

Mikkel Kesslers datter i alvorlig rideulykke: Et andet menneske satte vores lille pige i fare

Den tidligere danske bokser har vundet en sag i retten, efter at hans datter var udsat for en ”forfærdelig rideulykke”
Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler er lettede, men rystede efter at deres datter i marts var involveret i en rideulykke.
Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler er lettede, men rystede efter at deres datter i marts var involveret i en rideulykke.
 Foto: Mikeal Rieck

Det er sjældent, at der er andet end store smil og glade mennesker, når man ser på Mikkels Kessler Instagram-profil.

Tirsdag er det billede dog ændret til blå mærker og nedtrykt stemning.

Den tidligere bokser har delt et billede af sin datter, efter at hun i marts var involveret i en alvorlig rideulykke.

Til billedet er der skrevet en lang tekst, der forklarer, at Mikkel Kessler og hans kone Lea Hvidt Kessler i går vandt en sag i retten omhandlende rideulykken.

– I foråret gennemlevede vi en hver forælders mareridt. Vores datter kom ud for en forfærdelig rideulykke, der kunne have vendt hele vores liv på hovedet. En ulykke der kunne være undgået. I går kom endelig rettens dom og vi vandt. Naturligvis!

– Selv om jeg ikke har været det mindste i tvivl om, at retfærdigheden nok skulle sejre, så ændrer det ikke på det faktum, at et andet menneske satte vores lille pige i den værst tænkelige fare med fuld bevidsthed.

Hvordan boksedatterens helbred blev sat i fare, fremgår ikke at det lange skriv, men man skal tilsyneladende forstå, at der er økonomi involveret i sagen.

– Det er ikke til at forstå at penge kan være så styrende for nogle mennesker, at det vægtes højre end et uskyldigt barn, skriver Mikkel Kessler.

Parret oplyser yderligere, at de var vidne til ulykken, hvilket også var en hård oplevelse for dem.

– Med rettens dom vil et forfærdeligt kapitel nu være afsluttet, og vi glæder os over at kunne se frem. Vi krammer hinanden lidt mere og lidt længere, sluttes opslaget af med.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler har ikke yderligere kommentarer til dommen eller ulykken.

Sponsoreret indhold