Kendte19. maj 2022

Le Gammeltoft stopper: Færdig på Heartbeats

Radioværten Le Gammeltoft har valgt at opsige sin stilling på Heartbeats med øjeblikkelig virkning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tn2-le-peter-grosen.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Den 44-årige radiovært Le Gammeltoft har valgt at opsige sin stilling på mediet Heartbeats.

Det bekræfter Aller Media over for Ekstra Bladet.

- På vegne af Heartbeats bestyrelse, kan jeg bekræfte, at Le Gammeltoft har valgt at opsige sin stilling, lyder det fra Mangus Hviid, der er kommunikationschef hos Aller Media, til Ekstra Bladet.

Le Gammeltoft stiftede selv Heartbeats tilbage i 2014.

I 2019 indgik Heartbeats et samarbejde med podcast-mediet Podimo, mens Aller Media senere samme år købte sig ind i medievirksomheden ved at erhverve sig 80 procent, mens Le Gammeltoft fortsat besad de sidste 20 procent.

Det er ikke mange dage siden, at Le Gammeltoft i et interview med MediaWatch jublede Heartbeats' resultater, der blandt andet har vist et overskud i virksomheden - for første gang siden grundlæggelsen.

Mediets vækst og regnskabsplus på 300.000 kr. kaldte hun "helt vildt" og slog fast, at Heartbeats officielt var vokset sig ud af at være en iværksættervirksomhed.

Le Gammeltoft har tidligere været vært på P3-programmet "Unga Bunga" fra 2008 til 2013. Siden 2006 har hun desuden haft en karriere som DJ.

Tidligere på året kunne Heartbeats-grundlæggeren på sin Instagram-profil afsløre, at hun og den 46-årige Tommy Ahlers havde valgt at gå fra hinanden.

Sponsoreret indhold