Kendte29. marts 2021

Lauren Graham har sikret fremtiden med helt særlig klausul i alle sine kontrakter

Selvom det er mere end 14 år siden succes-serien ”Gilmore Girls” sluttede, så har skuespillerinden sikret, at hun altid er klar på at vende tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega4129_042.jpg
 Foto: MEGA

Det fik de fleste fans af tv-serien ”Gilmore Girls” til at juble, da Netflix i 2016 kunne annoncere, der ville komme fire nye lange episoder.

Men selvom det meget vel kunne se ud som om, at der nok aldrig kommer mere tv med Lorelai og Rory, ja, så tyder det alligevel på, at hovedpersonen, den i dag 54-årige Lauren Graham, ikke helt kan slippe sin tid som Rorys mor.

Hun har nemlig sørget for at få lavet en helt særlig klausul i alle sine jobkontrakter, så hun altid kan springe til, skulle der komme flere afsnit.

Det fortæller hun i et nyt interview med Jessica Shaw i radioprogrammet ”SiriusXM”.

- Jeg har simpelthen sørget for at døren altid er åben, bare hvis nu, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg vil dog ikke starte nye rygter, der er ikke nogen særlig grund til det, understreger hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega4129_017.jpg
 Foto: MEGA

Lauren Graham spillede overfor Alexis Bledel i serien. Foto: MEGA

Men selvom Graham altid har været glad for sin tid i serien, der kørte over skærmen fra 2000 til 2007, så var det faktisk først efter Netflix spin-off’en ”Gilmore Girls: A Year in the Life”, at hun fandt behovet for at sikre fremtiden.

- Jeg er meget loyal, og jeg er meget åben overfor at skulle arbejde sammen med Amy Sherman-Palladino igen. Og vi havde jo ikke set, at der ville komme et gensyn med karaktererne før, så ja, døren er stadig åben, lyder det videre fra hende.

Lauren Graham er lige nu aktuel i tv-serien ”The Mighty Ducks: Game Changes”, men skulle muligheden byde sig for at uddybe historien om Lorelai og Rory, ja, så er Graham mere end klar.

Sponsoreret indhold