Hollywood 25. november 2016

Sådan gik det skuespillerne fra "Gilmore Girls"

Vi har ikke hørt mere til de tre genrationer af Gilmore-kvinder i Stas Hollow siden 2007, men nu er tiden endelig kommet til et gensyn. Men hvad er det egentlig sket med skuespillerne?
Foto: All Over

Igennem de syv år serien "Gilmore Girls" kørte, blev Stars Hollow nærmest vores andet hjem. Flere har kommenteret, at den syvende sæson var lidt af en skuffelse, men her ni år efter at serien sluttede, kan vi igen få et glædeligt gensyn med Emily, Lorelai og Rory Gilmore og deres farvestrålende venner og kærester. 

Det er blevet til en mini-serie af fire afsnit med titlen "Gilmore Girls: A year in the life", hvor hvert afsnit er opkaldt efter en årstid. Hvert afsnit er hele 90 minutter langt, og vi kan allerede starte med at se den på Netflix nu.

Du kan også se traileren her:

Men hvad er der sket i Stars Hollow? Og hvad er der sket i virkeligheden for de mange skuespillere?

Alle de gamle skuespillere har smidt alt, hvad de havde i hænderne for at være med til denne reunion-serie, men nogen har altså smidt mere end andre. Det er nemlig langt fra alle, der har kunne videreføre succesen fra "Gilmore Girls" frem til i dag.

Kig med i galleriet og se, hvilke skuespillere der har haft noget at rive i, siden "Gilmore Girls" rullede over skærmen første gang tilbage i 2000.

Skuespillerne fra Gilmore Girls - her er de nu 2016

Sponsoreret indhold