Kendte6. august 2020

Lasse Rimmers kone viser graviditetstest: Der er ikke noget mere træls

Line Hoffmeyer, der er gift med Lasse Rimmer, er træt af at få spørgsmål om, hvorvidt hun er gravid eller ej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_comedy_galla_2018_tsl_20180830_0321_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Tilbage i maj fortalte Line Hoffmeyer, der er gift med Lasse Rimmer, ærligt, at hun og manden starter i fertilitetsbehandling.

Den 48-årige komiker og hans 20 år yngre hustru har prøvet at blive naturligt gravide i tre år, inden de tog beslutningen om at komme i fertilitetsbehandling.

Og de venter stadig på at komme til. Det fortæller Line Hoffmeyer på sin Instagram, hvor hun viser et foto af en negativ graviditetstest.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Der er ikke noget mere træls, end den her, efter et par forhåbningsfulde dage over tid. Hver gang når jeg lige at bilde mig selv ind, at min krop sgu da også har opført sig lidt anderledes end sædvanligt - lidt mere sulten, lidt øget lugtesans, den slags. Det viser sig sgu hver gang at være ønsketænkning og måske lidt pms, indleder hun i et længere skriv på sin Instagram og fortsætter:

- Der er jævnligt beskeder i min indbakke med spørgsmål om jeg mon er gravid nu. Med al kærlighed i verden: vil i ikke godt lade være? Lasse løftede tørretumbleren fordi han er stærkest, og jeg skippede vinen for tre uger siden hos @lillemorblog fordi jeg gerne vil tabe mig, forklarer hun.

På sin Instagram fortæller hun også, at hun og Lasse stadig venter på at komme i behandling, men at der for tiden er 11 måneders ventetid. Hun forklarer også, at de ikke kan gå i det private, da hun tilbage i 2012 fik foretaget en hjertetransplantation.

Til slut har hun en indtrængende bøn til alle, der bliver ved med at være nysgerrige på deres familieforøgelse:

- Så til de af jer, der spørger, hvorfor jeg ikke deler ud om det alligevel: der er ikke noget at dele. Nul og niks. Ingen baby, ingen behandling.

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har kendt hinanden siden 2015 og blev gift i Aarhus i august sidste år.

Sponsoreret indhold