Lasse Rimmers kone viser graviditetstest: Der er ikke noget mere træls

Foto: Thomas Laursen

Tilbage i maj fortalte Line Hoffmeyer, der er gift med Lasse Rimmer, ærligt, at hun og manden starter i fertilitetsbehandling

Den 48-årige komiker og hans 20 år yngre hustru har prøvet at blive naturligt gravide i tre år, inden de tog beslutningen om at komme i fertilitetsbehandling.

Og de venter stadig på at komme til. Det fortæller Line Hoffmeyer på sin Instagram, hvor hun viser et foto af en negativ graviditetstest. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Der er ikke noget mere træls, end den her, efter et par forhåbningsfulde dage over tid. Hver gang når jeg lige at bilde mig selv ind, at min krop sgu da også har opført sig lidt anderledes end sædvanligt - lidt mere sulten, lidt øget lugtesans, den slags. Det viser sig sgu hver gang at være ønsketænkning og måske lidt pms. Der er jævnligt beskeder i min indbakke med spørgsmål om jeg mon er gravid nu. Med al kærlighed i verden: vil i ikke godt lade være?Lasse løftede tørretumbleren fordi han er stærkest, og jeg skippede vinen for tre uger siden hos @lillemorblog fordi jeg gerne vil tabe mig. Vi er ikke i behandling endnu. Vi venter på en tid. På sundhed.dk, siger de, at ventetiden det sted vi er henvist til, for tiden er 11 måneder. Det er lidt hårdt. Men der er sgu nok nogle kræftpatienter der har mere brug for en kort ventetid end vi har. Så til de af jer, der spørger, hvorfor jeg ikke deler ud om det alligevel: der er ikke noget at dele. Nul og niks. Ingen baby, ingen behandling. ...og til jer der har anbefalet betalingsvejen: vi kan, som det ser ud, desværre ikke tage den i privat regi, da mine læger indtil videre ikke er trygge ved at slippe mig ud af det offentlige system. Det var lige fællessvar, på de spørgsmål jeg dagligt modtager. Jeg ved godt at de er venligt afsendt og ikke har haft til hensigt at gøre mig ked af det - endnu engang tak for jeres engagement!Undskyld jeg ikke får svaret. Jeg forsøger at dele ud, men jeg har pt. ikke overskud nok i processen, til at tage privat dialog med så mange følgere, der henvender sig om emnet. Det ved jeg godt kan virke sært, når jeg selv deler ud, men det er så meget som jeg magter. Tak fordi i altid er skide søde og omsorgsfulde, og vil mig det bedste - jeg ved at det er der det kommer fra! Sorry, hvis du et kort øjeblik troede det var en positiv test og nu føler at det er et narrefisse billede - jeg synes det var den tydeligste visualisering af situationen.

Et opslag delt af LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) den

- Der er ikke noget mere træls, end den her, efter et par forhåbningsfulde dage over tid. Hver gang når jeg lige at bilde mig selv ind, at min krop sgu da også har opført sig lidt anderledes end sædvanligt - lidt mere sulten, lidt øget lugtesans, den slags. Det viser sig sgu hver gang at være ønsketænkning og måske lidt pms, indleder hun i et længere skriv på sin Instagram og fortsætter: 

- Der er jævnligt beskeder i min indbakke med spørgsmål om jeg mon er gravid nu. Med al kærlighed i verden: vil i ikke godt lade være? Lasse løftede tørretumbleren fordi han er stærkest, og jeg skippede vinen for tre uger siden hos @lillemorblog fordi jeg gerne vil tabe mig, forklarer hun. 

På sin Instagram fortæller hun også, at hun og Lasse stadig venter på at komme i behandling, men at der for tiden er 11 måneders ventetid. Hun forklarer også, at de ikke kan gå i det private, da hun tilbage i 2012 fik foretaget en hjertetransplantation.

Til slut har hun en indtrængende bøn til alle, der bliver ved med at være nysgerrige på deres familieforøgelse: 

- Så til de af jer, der spørger, hvorfor jeg ikke deler ud om det alligevel: der er ikke noget at dele. Nul og niks. Ingen baby, ingen behandling. 

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har kendt hinanden siden 2015 og blev gift i Aarhus i august sidste år.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close