Kendte7. maj 2020

Lasse Rimmer og hustruen starter i fertilitetsbehandling

Efter at have forsøgt at blive gravide på naturlig vis i flere år vælger komiker Lasse Rimmer og hans hustru Line Hoffmeyer nu at starte i fertilitetsbehandling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25299356-10212305379444584-5459320075424496751-n-4-680x680.jpg
 Foto: linedansen.dk

Efter at have forsøgt med ”økometoden” i tre år har komiker Lasse Rimmer og hans hustru Line Hoffmeyer nu valgt at starte i fertilitetsbehandling.

Det skriver Line Hoffmeyer på sin instagram-profil:

- Efter snart 3 år på økometoden, har vi sgu overgivet os til tanken om, at der skal skrappere midler i brug, skriver Line Hoffmeyer som kommentar til sit billede og tilføjer:

- Det har egentlig ikke været en sjov eller nem beslutning, jeg synes jo i virkeligheden, at jeg har nok sygehusspetakler i mit liv i forvejen, skriver hun videre og hentyder til den hjertetransplantation, som den 26-årige kvinde fik foretaget i 2012 efter et langt og hårdt sygdomsforløb.

Hendes gamle hjerte var for stort og kunne ikke pumpe nok blod rundt i kroppen. Derfor fik hun transplanteret et nyt hjerte.

Nu håber hun og ægtemanden Lasse Rimmer, 48, at deres drøm om at stifte familie går i opfyldelse:

- Det har været et langt tilløb, og der har allerede været et hav af udredende/indledende undersøgelser, det sidste halve år, men nu er vi så langt her. Vi aner ikke hvad eller hvordan vejen bliver. Vi håber selvfølgelig den bliver kort og smertefri, og hvis ikke, håber vi at målet bliver rejsen værd. Om ikke andet, kommer vi i alt fald ikke til at gå i graven uden at kunne sige, at vi gjorde hvad vi ku’, skriver Line Hoffmeyer til slut på instagram.

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har kendt hinanden siden 2015 og blev gift i Aarhus i august sidste år.

Sponsoreret indhold