Lasse Rimmers hustru sletter opslag og forklarer sig: Jeg er blevet misforstået

Foto: Thomas Laursen

Efter nyheden om komiker Lasse Rimmers friuger, som han har taget for at være mere til stede derhjemme, har hustru og blogger Line Hoffmeyer følt sig nødsaget til at slette sit opslag.

Nu uddyber hun årsagen til det, som hun onsdag kaldte for ”det lille sammenbrud.”

28-årige Line Hoffmeyer starter forklaringen på sin story, hvor hun lover at forklare det hele i et blogindlæg.

- I morges udkom en artikel på BT om det her med, at Lasse holder orlov, og jeg havde skrevet, at jeg ikke havde flere ressourcer. Jeg kan godt se, hvordan det kunne være blevet misforstået. Det er det blevet, og det er jeg ked af, starter hun.

- Jeg har ikke stress, selvom det har stået i artiklen, at jeg er gået ned med stress. Det er ikke rigtigt.

Familielæsset vælter

Line, der bliver fulgt af over 56 tusind følgere på Instagram, fortæller videre, at hun har været meget ked af hele historien den pågældende formiddag, og at hun måske slet ikke skulle have skrevet om udfordringerne derhjemme i første omgang.

I går kunne man ellers ganske rigtig læse både her på SE og HØR og hos andre medier, at Lines ægtemand, den populære komiker og tv-vært Lasse Rimmer, tager orlov fra radiojobbet på Radio100.

Dog fremgik det ikke hos nærværende medie, at Lines sammenbrud var stressrelateret. 

Årsagen for beslutningen var ifølge ham selv, at han gerne ville være mere til stede derhjemme.

”Det var lige ved at vælte familielæsset op til efterårsferien, at far er blevet sådan en, der først findes, når man kommer hjem fra skole. Så nu er jeg på den anden friuge fra radioen,” skrev han.

Artiklen fortsætter under billedet:

48-årige Lasse Rimmer har to døtre, Hedvig og Pippi, fra et tidligere ægteskab (Foto: Thomas Laursen)

48-årige Lasse Rimmer har to døtre, Hedvig og Pippi, fra et tidligere ægteskab
(Foto: Thomas Laursen)

Andres hjem 

I blogindlægget, som Line lovede sine følgere, skriver hun, at hendes sammenbrud ikke skyldes stress, men at hun har forsøgt at holde sammen på enderne derhjemme de seneste ti måneder. 

”Lasse har haft så meget arbejde, at han i mange uger, næsten ikke har været til stede herhjemme. Et hjem vi bor i sammen, et hjem han købte før han mødte mig, og et hjem han har boet i med ekskærester. Det er ikke et hjem, jeg har været med til at forme, lige så vel som hans børn ikke er nogen jeg har været med til at forme de første hhv. 8 og 12 år,” skriver hun i indlægget, før hun tilføjer:

”Jeg elsker alle delene alligevel. Lasse, vores hjem, og hans børn. Men det har i 12-10 måneder også føltes som et hjem der kunne falde fra hinanden hvert sekund.”

Snotforkælet

Hoffmeyer skriver, at hun har modtaget beskeder fra primært kvindelige følgere, hvori hun både bliver beskyldt for at være snotforkælet og sikkert også ude af stand til selv at få børn, hvis hun allerede bryder sammen nu.

Beskeder, som har fået hende til at slette opslaget og forklare sig.

”Jeg skulle ikke ha’ åbnet op for et emne, jeg ikke var klar til at håndtere kritikken omkring,” lyder det.

Lasse Rimmer sender opbakning til sin kone under opslaget på Instagram, hvor hun nævner nogle af de grove beskeder, hun har fået. 

De beskylder hende for at være både privilegieblind, doven og ikke at kunne klare en kogevask for meget. 

”Jeg ved det. Vi to ved det. Og nogle mennesker mener bare altid mest, når de ved allermindst. Fuck nogle mennesker,” skriver komikeren og afslutter med et rødt hjerte.

View this post on Instagram

Jeg har fjernet mit seneste opslag, omkring Lasses orlov. Det faldt for mange kvinder for brystet, at jeg er så snotforkælet, at min mand holder orlov fra et af sine 4 jobs, for lige at tilbringe lidt tid med sine børn om morgenen og derved aflaste mig i de timer. Det har ramt en nerve hos nogle kvinder, der ønskede sig mere af deres mand, af livet, eller hvad ved jeg. Uanset deres bevæggrunde, har det været for hårdt for mig at læse ord om, hvor snotforkælet jeg er. Om at jeg er privilegieblind. Om at jeg ikke kan klare noget som helst. Om at jeg ikke bør få børn. Det er ikke klædeligt at sige det her om sig selv, men jeg har brug for at gøre det klart: jeg har klaret alting fænomenalt det seneste år. Jeg har klaret langt mere end man kunne forvente, og mere end mine veninder fortæller mig, at de havde kunne klare. Det forventer jeg ikke, at internettet kan forstå, når jeg ikke kan dele ud om alt der er sket, men jeg havde glemt, at ikke alle godtager det, når man fortæller, at tingene har været for hårde. Jeg kommer ikke ikke til at tale mere om det her. Eller svare på beskeder om det. Det må i undskylde. Særligt jer, der har taget jer tid til at sende mig omsorgsfulde ord og tanker. Det har været for usjovt at blive kaldt forkælet ovenpå et år, hvor jeg har slidt mig selv halvt i stykker for andre. Jeg skulle ikke ha’ åbnet op for et emne, jeg ikke var klar til at håndtere kritikken omkring. Det indså jeg for sent, at jeg ikke var. ❤️ jeg glæder mig til at vågne op i morgen, til en dag hvor det her absolut intet skal fylde 😍🌙 Godnat, (mestendels søde og omsorgsfulde) Instagram-venner! 🌸

A post shared by LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close