Kendte5. juli 2023

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer i vild panik: – Min puls var tårnhøj

Der var spænding for alle pengene, da der inden aftenens Elton John-koncert i København opstod panik hos Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer: For hvor var billetterne?
Forventningen glæde blev erstattet med rendyrket panik hos kendisparret.
Forventningen glæde blev erstattet med rendyrket panik hos kendisparret.
 Foto: Hanne Juul

Hun havde glædet sig siden 2021, og nu skulle det være.

Er man en af Line Hoffmeyers over 114.000 følgere på Instagram, har man her til aften været vidne til et sandt drama.

På sin Instagram story har hun i bedste cliffhanger-stil fortalt, hvordan en hyggelig optakt til en længe ventet Elton John-koncert endte med panik og katastrofetanker.

– Lasse havde i sin tid købt billetterne i fysisk form med gaveæske og ikke som e-billet. Det kommer vi først i tanke om nu, indleder hun de dramatiske stories, hvor billetjagten går ind.

Parret ligger lige nu i flytterod, og nu er gode råde dyre, når billetterne skal lokaliseres i de mange flyttekasser, der er spredt på to locations: Henholdsvis et opbevaringsrum hos Shurgard og i deres hus i Karlslunde.

Dropper middag

Så hvad der skulle have været en hyggelig middag inden Elton John-koncert bliver erstattet med en tur i Shurgard, hvor Line Hoffmeyers ejendele endevendes.

Men ak, her er billetterne ikke, og parret kan ikke nå til Karslunde for at rode flere flyttekasser igennem.

Men så er det godt, at Hoffmeyers mange følgere kan komme med tips og tricks. Influenceren får nemlig at vide, at man kan få sine billetter, hvis man kan fremvise ordrenummer og ID ved skranken ved koncertstedet.

Og efter en hurtig tur på Burger King kan parret så komme med en afslutning på billetdramaet:

– To timers desperat billetlederi og mit livs hurtigst fortærede burgerkingburger senere sidder vi klar med nye billetter i hånden, som Claus i billetlugen fik fikset til os, da vi viste ID og ordrenummer. Min puls var tårnhøj, men we're still standing og kamp klar til den sejeste Sir på scenen, jubler hun med billetter og fadøl i hånden.

Eltons Johns "Farewell Yellow Brick Road" tour skulle oprindeligt have været afholdt i 2021, men blev udskudt til 2023. I den tid kan billetter jo nå at forputte sig i en flyttekasse …

Sponsoreret indhold