Lars Mikkelsens stjernefrø: Sejt sønnike

Omringet af familien skyllede aftenens midtpunkt Lue Støvelbæk premieren ned med dåsebajere i Aveny-T\'s hyggelige baggård.

Omringet af familien skyllede aftenens midtpunkt Lue Støvelbæk premieren ned med dåsebajere i Aveny-T's hyggelige baggård.

(Foto: Dan Mariegaard)

Mor og far er begge stjerner, men denne septemberaften sprang sønnike Lue Støvelbæk, 24, for alvor ud – som star.

I skikkelse af homo-kultkarakteren Isak funklede stjerneskuddet til glæde og stolthed for hele familien.

– Tak, vi er også meget stolte af ham, lød det med brede smil fra forældrene, 55-årige Lars Mikkelsen og 52-årige Anette Støvelbæk, over knægtens "drittkule" præstation.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stående ovationer i det lille hyggelige Aveny-T på Frederiksberg. \

Stående ovationer i det lille hyggelige Aveny-T på Frederiksberg. "Skam 3"-holdet består af blot seks unge skuespillere, hvor især Eskild (Andreas Dittmer, yderst t.v.) får salen til at græde af grin. (Foto: Dan Mariegaard)

Selv var midtpunktet mere beskeden.

– Jeg havde en okay aften – vi havde en lidt bedre generalprøve, så måske var der lidt nerver med publikum, presse og familie på, sagde Lue, som "Badehotellet"-fans også kommer til at nyde i den nye sæson.

Med i Aveny-T og til bajer- og baggårdsfest bagefter var ud over Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk Lues lillebror Thor, 18, som også havde sin kæreste Akacia med.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close