Kendte18. januar 2021

Lars Mikkelsen overrasker: Får rolle i "Badehotellet"

Der er masser at glæde sig til, når den nye sæson af "Badehotellet" snart får premiere. Lars Mikkelsen er nemlig på rollelisten denne gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lars-mikkelsen.png
 Foto: Dan Mariegaard

Fans af "Badehotellet" kan godt begynde at glæde sig til den kommende sæson. Den Emmy-vindende danske skuespiller Lars Mikkelsen har nemlig scoret sig en rolle i den folkekære TV 2-serie.

Lars Mikkelsen har ellers kunnet flotte sig i internationale serier som Netflix-hittene "House of Cards" og "The Witcher", ligesom han tilbage i 2018 modtog en international Emmy-pris for sin rolle i DR-serien "Herrens veje".

Men for en stund er det altså ikke Hollywood, der skal plejes, for den 56-årige skuespiller har sikret sig en rolle i "Badehotellet".

Det har en af seriens faste medvirkende, Amalie Dollerup, afsløret ved at dele en trailer fra den kommende sæson på sin Instagram-profil.

Det vides endnu ikke, hvilken rolle Lars Mikkelsen skal spille, når den ottende sæson af serien får premiere.

https://imgix.seoghoer.dk/bade_5_0.jpg
 Foto: TV 2

Den forrige sæson syv havde svimlende 1,5 millioner seere, og det placerer “Badehotellet” som nummer et over de mest sete fiktionsserier på dansk tv (Foto: TV 2 / Mike Kollöffel)

Både Lars Mikkelsens hustru, Anette Støvelbæk, og hans søn, Lue Støvelbæk medvirker i serien, så for den danske skuespiller bliver det i den grad en familieaffære.

En kort sæson

Tilbage i december måned kunne skuespiller Anne Louise Hassing afsløre, at den nye sæson får premiere i februar.

- Intet er, som det plejer for tiden, men en ting, I godt kan regne med, er at Badehotellet har premiere på 8. sæson d. 1 februar 2021, kl. 20.00 på TV 2, lød det fra skuespilleren på Instagram.

På grund af corona er det dog blevet til en ganske kort sæson, der kommer til at bestå af blot fem afsnit.

- Det skyldes ganske enkelt, at de kun har kunnet nå at producere fem afsnit i år på grund af corona. Men vi tør godt love, at det er fem stærke afsnit, lyder det i en kommentar fra TV 2 til BILLED-BLADET tidligere på måneden.

Se klipppet med Lars Mikkelsen i "Badehotellet" her:

Sponsoreret indhold