Kendte 6. december 2021

Lars H.U.G. påvirket af corona

Indtægterne faldt drastisk i sangeren Lars H.U.G.s firma - angiveligt på grund af restriktioner i forbindelse med Covid 19.
Foto: Torkel Dyrting

Det seneste år var bestemt ikke guldrandet for multikunstneren Lars H.U.G.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 68-årige sanger, finansjonglør, direktør og billedkunstners firma GUH Productions ApS. mere end halverede overskuddet i regnskabsåret, der blev afsluttet den 30. september.

Mere præcist faldt indtjeningen i Lars H.U.G.s lille biks fra 1.329.000 kr. forrige år til 679.000 kr. i det seneste år. Omkring 80 procent af indtjeningen er finansielle indtægter - altså afkast fra investeringer i f.eks. værdipapirer.

På bundlinjen ender det seneste år med et overskud på 238.000 kr. - mod 607.000 kr. forrige år.

- Regnskabsåret har været påvirket af sygdommen COVID19 som følge af spredningen af Coronavirus. Det vurderes at alle selskabets markeder har været påvirket af udbruddet og myndighedernes yderligererestriktioner, skriver ledelsen - altså Lars H.U.G. i regnskabet.

Der skal fortsat være råd til at skeje lidt ud, så Lars H.U.G. - også kendt som Lars Hugh Uno Grammy - har valgt at hæve udbyttet til sig selv fra 80.000 kr. til 418.000 kr.

Til gengæld har han ikke hævet nogen løn. Forrige år hævede han 14.000 kr. om måneden i løn.

Der er stadig masser af penge i Lars H.U.G.s firma: Egenkapitalen er på 2,6 mio. kr.

Skulle det gå helt galt, så er Lars H.U.G. sikret Statens Kunstfonds livsvarige ydelse, som i hans tilfælde er indtægtsreguleret.

Sponsoreret indhold