Kendte12. november 2020

Hugh Grant ramt af coronavirus: Så hårdt var han ramt

Skuespiller Hugh Grant mistede både lugt- og smagssans på grund af covid-19. Og det var særdeles hårdt, fortæller skuespilleren, der ”drømte om at lugte til en fremmed mands armhule”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En hel del kendte har haft den frygtede coronavirus helt tæt inde på livet – og flere fortæller ganske detaljeret, hvordan sygdommen ramte dem.

Senest har den britiske charmør Hugh Grant, 60, fortalt, at han og hustruen Anna Eberstein blev ramt af covid-19 tilbage i februar, og at virussen kostede ham både lugt- og smagssansen.

I et interview med ”The Late Shows” Stephen Colbert fortæller Hugh Grant ifølge Mirror, at det for alvor stod slemt til, da han sprøjtede hustruens Chanel No. 5-parfume direkte ind i sin næse og stadig intet kunne lugte.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugh_grant.jpg
 (Foto: MEGA)

Hugh Grant har været hårdt ramt af coronaen. Foto: MEGA

- Så begyndte mine øjne at føles tre gange for store, og det føltes som om, at der stod en gigantisk mand ovenpå mit bryst – Harvey Weinstein eller sådan én, fortalte Hugh Grant.

I begyndelsen anede han ikke, at det var den frygtede covid-19, han havde pådraget sig.

- Jeg gik ned ad gangen, og jeg opdagede, at jeg bare intet kunne lugte, og så begynder du altså at gå i panik. Jeg duftede til blomster, intet!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hugh_grant_og_anna_eberstein.jpg
 (Foto: MEGA)

Hugh Grantog hustruen Anna har været gift siden 2018. Foto: MEGA

- Og du bliver mere og mere panisk. Jeg begyndte at lugte til skraldespande. Altså man får jo lyst til at lugte til en fremmed mands armhule, fordi du bare intet kan lugte, fortæller Hugh Grant.

Han og hustruen har det heldigvis bedre i dag, og den 60-årige skuespiller tror og håber på, at de begge har dannet antistoffer, så de ikke bliver ramt igen.

Sponsoreret indhold