Lagt for had: Ghita Nørby forarger endnu en gang

(Foto: Hanne Juul)

Det der skulle have været et hyggeligt sommerinterview for tv-værten Simi Jan med Ghita Nørby udviklede sig ganske hurtigt til at være det eksakt modsatte.

I hvert fald for Simi Jan, der allerede inden for de første få sekunder får at vide, at hun laver en ganske ’overfladisk betragtning’, da hun spørger, hvorvidt det ikke vækker minder for skuespillerinden at sidde foran Det Kongelige Teater.

Herfra eskalerer det videre, da tv-værten ønsker at høre, hvad der mon gemmer sig af mørke sider hos den 86-årige.

- Det er faktisk umuligt at svare på dit spørgsmål, fordi det ikke er et spørgsmål, et professionelt menneske kan svare på. Det er ganske idiotisk, skal jeg sige dig, lyder det blandt andet fra hende, inden hun videre understreger, at alle Simis spørgsmål ganske simpelt er ’underlige’, ’dumme’ og ’idiotiske’.

Artiklen fortsætter under billedet

Når 37-årige Simi Jan ikke fortæller os, hvad der sker i verdens brændpunkter, er hun mor for sønnen Adam, som hun har med gemalen Allan.

Den 42-årige journalist og tv-vært kom på noget af en prøve mandag aften, da hun skulle tale med Ghita Nørby. Foto: Dan Mariegaard

Kommentarer der har vakt stor forargelse og opmærksomhed på de sociale medier - især da det ikke er første gang, Nørby agerer således under et interview.

- ”Sikke idiotiske spørgsmål” Ghita Nørby til Simi Jan. Jeg tror, at Simi Jan har interviewet talebanere, der var nemmere at tale med end divaen over alle divaer, lyder det fra en på Twitter, mens andre understreger, at Nørby burde ”lære at sige nej til ting, hun ikke gider”.

Også radioværten Sandie West har meldt sig ind i kampen og kommenterer blandt andet, at ”Simi Jan kan i dag officielt meddele, at hun hellere vil interviewe hele ISIS, end Gjita Nørby”.

Artiklen fortsætter under tweets

Flere undrer sig dog ikke kun over Nørbys grove kommentarer, men sætter også spørgsmålstegn ved tv-værtens ageren under interviewet.

Herunder blandt andet Jakob Steen Olsen, der mener skylden ligger hos tv-værten og ikke skuespillerinden.

- Det var faktisk Simis skyld, det gik galt. Hold da kæft nogle spørgsmål. Ghita har ret. Tænk dig om. Ghitas facon er, som den er. Men lytter man til, hvad hun egentlig siger, er der faktisk ræson i det, skriver han - og han er ikke den eneste, der deler den holdning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close