Lagde du mærke til det? Dennis Knudsen med i ”Alletiders Jul”

Foto: Thomas Laursen

Julen er gammel og julen er nu.

Og det sidste kan man vist også sige om langt de fleste danskeres viden om en helt særlig kendt danskers optræden i juleføljetonen om den unge julenisse Pyrus og den forvirrede Freja.

Det er i hvert fald nyt for os, at den 57-årige stylist, frisør og make up-artist har haft en lille skuespillertjans i 1994.

I 13. afsnit af julekalenderen, som TV2 i år genudsender, møder vi en distræt punker, som er genstand for stor undren hos Frøken Brahe og Bertramsen på Rigsarkivet – på grund af sin mærkværdige påklædning.

Og det er altså en yngre Dennis Knudsen, der indtager den rolle.

  • - Jeg skulle hente noget, siger den piercede Knudsen med punket frisure og lædertøj.

  • Pyrus' faste sminkør

Måske er det ikke så underligt, at den dengang 31-årige Knudsen er havnet i en statistrolle i lige netop ”Alletiders Jul”.

Dengang arbejdede han nemlig som sminkør på produktionen.

Knudsen var også ansat på flere efterfølgende julekalendere, som eksempelvis efterfølgerne ”Alletiders Nisse” og ”Alletiders Julemand”, samt ”Nissernes Ø”.

I den allerførste af ”Alletiders”-julekalenderne rejser Pyrus sammen med Guttenborg (senere Gyldengrød) og Freja på opdagelse i Danmarkshistorien, på jagten efter alle detaljer om julen, som de ved en fejl har slettet.

Knudsen sletter sine spor

Mon ikke Dennis Knudsen en gang eller to har drømt om Pyrus' evner til at rejse i tiden, efter han i september kom i uføre på internettet med et helt særligt svar til tv-værtinden Sofie Linde.

Her blandede han sig i #metoo-debatten antændt af hende ved Zulu Comedy Galla.

”Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser? Var du også så fræk en pige som 18 år (årig red.)” skrev han.

Herefter blev den ellers så populære frisør ramt af lidt af en shitstorm, som endte med at han trak sin besked til Linde tilbage og slettede sit opslag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close