Kendte14. juli 2016

Ikke smart: Lærerinde havde sex med elever på sin bucket-liste

Sexgal lærerinde leverede selv beviserne, da hun blev dømt for samleje med fem drenge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michelle_0.jpg
 Politifoto)
49-årige Michelle Mellinger fra delstaten Pensylvania blev i denne uge idømt en fængselsstraf på mellem 11 og 23 måneder for sexmisbrug af mindreårige. Hun har siddet fængslet siden oktober, og der skal trækkes 263 dage, hun allerede har afsonet, fra den endelige straf.
Hun er dømt for igennem to år fra 2013-2015 at have haft samleje med fem forskellige drenge i alderen 15-17 år.
Mellinger kom i kontakt med drengene via sit job som speciallærer på en skole og forførte dem på skolens parkeringsplads, hvorefter hun tog dem med hjem i sin lejlighed og havde sex med dem.
Mellinger, der selv er mor til teenagedrenge, undskyldte sig i retten med, at hun var ude i et heftigt alkoholmisbrug på gerningstidspunktet, men til nogle af ofrene og til andre har hun udtalt, at hun havde sex med elever som et punkt på sin bucket-liste over ting, hun skulle nå i livet.
Oven i fængselsdommen er hun blevet idømt et års husarrest.
Under husarresten skal hun være iført et armbånd, der advarer myndighederne, hvis hun drikker alkohol. Under det ene år i husarrest må hun heller ikke have adgang til internettet eller have nogen kontakt til mindreårige personer - inklusive hendes teenagesønner. Nedenfor har vi samlet et galleri med ice bucket-challenges, der går helt galt:

GALLERI: Den ultimative ice bucket challenge

Sponsoreret indhold