Kendte6. november 2021

Travis Scott bryder tavsheden efter Astroworld-tragedie

Rapperen bryder nu tavsheden efter tragedien, der fredag udspillede sig på hans Astroworld-festival, hvor otte personer mistede livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21310465895435-1920x1280we.jpg
 Foto: Jamaal Ellis/AP/Ritzau Scanpix

Midt i festlighederne ramte tragedien som et lyn fra en klar himmel: Fredag, de musikfestivalen Astroworld åbnede i Houston, Texas, opstod der uro blandt publikum, og otte personer mistede livet, mens flere fik hjertestop.

Nu bryder rapperen Travis Scott, der står bag festivalen og selv optrådte på scenen fredag, tavsheden, efter tragedien og dens fatale konsekvenser har bundfældet sig hos ham.

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg er totalt sønderknust over, hvad der skete i aftes. Jeg beder for alle de familier og alle, der er ramt af, hvad der skete til Astroworld Festival, indleder han i en tekst på Twitter og fortsætter:

- Politiet i Houston har min fulde støtte, mens de fortsætter med at undersøge de tragiske dødsfald, lyder det, hvorefter han takker alle de instanser, som har bistået med deres hjælp.

En kilde fortæller til det amerikanske TMZ, at det angiveligt var en person i menneskemængden, der gik amok med en kanyle. Det kan du læse mere om herunder:

Sponsoreret indhold