Kylie Jenner og Travis Scott er snart sammen igen

Foto: MEGA

I sidste uge kom et af verdens største powerpar i Kylie Jenner og Travis Scott med den nedslående nyhed, at de er gået fra hinanden.

Om ikke andet så for en stund i hvert fald. Make up-milliardæren og hitrapperen er nemlig på vej til at blive genforenet.

Det amerikanske medie E! skriver, at Kylie og Travis inden for den nærmeste fremtid er et par igen.

Den glædelige nyhed kommer fra en kilde tæt på parret, som fortæller, at det populære par stadig ikke er sammen, men at de taler om at finde sammen igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Specielt moderkagen gjorde et uudsletteligt indtryk på Travis Scott.

Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi på lidt over halvandet år sammen (Foto: MEGA)

Ifølge kilden skulle både Kylie og Travis være indstillet på at kalde sig et par igen. Der skulle bare lige gå noget tid.

- De ved begge, at det er uundgåeligt. De havde bare brug for noget plads til at trække vejret og til at læse nogle af deres problemer, fortæller kilden til E!.

Efter det chokerende brud kunne man på flere amerikanske medier læse, at den stenrige Jenner slikkede sine sår ved at være sammen med sin ekskæreste, rapperen Tyga.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kylie og Tyga gik fra hinanden tilbage i 2017 (Foto: MEGA)

Kylie selv var dog hurtigt ude og afkræfte alle rygter om, at der igen skulle være en flamme mellem hende og ekskæresten Tyga.

- Internettet gør alt 100 gange mere dramatisk, end det egentlig er. Der var ikke nogen "date med Tyga". Du ser mig sætte to af mine venner af ved et musikstudie, som han tilfældigvis var i, skrev Kylie på Twitter. 

Se Irina Babenko fortælle om sit møde med Kim Kardashian:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close