Paradise Hotel6. januar 2021

Trodser corona: Optager to sæsoner "Paradise"

Efter en lang pause uden nye optagelser, er man klar med meget mere "Paradise"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rikke-pg-442_preview.jpg
 Foto: Peter Grosen/All Over Press Denmark

Opdateret med ved svar fra Nent Group klokken 16.47.

Mens corona-pandemien hærger verden over, er man gået i gang med nye optagelser af reality-programmet "Paradise Hotel".

Og det bliver ikke kun til én sæson, der bliver optaget midt under coronavirussen, men hele to sæsoner i træk. Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi laver to sæsoner i år, fordi det produktionelt giver rigtig god mening - også i forhold til den virkelighed, vi står i p.t. Samtidig giver det os mulighed for at udvikle formatet og skabe nye rammer og twists, som vi synes, giver formatet noget nutidig kant. Vi gør det selvfølgelig også, fordi efterspørgslen fra fans af programmet har været stor, og det vil vi jo gerne imødekomme, svarer programdirektør Kenneth Kristensen skriftligt til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under oplsaget ...

Værten på programmet, Rikke Gøransson, skriver selv på sin Instagram-profil, at hun lige nu er "hjemme" i Mexico, hvor optagelserne finder sted.

- På mirakuløs vis, og meget grundigt sikkerhedsmæssigt forarbejde fra Mastiff TV og Nent Groups side, kan vi gå igang med optagelserne til Danmarks mest episke og lækre eventyrspil i Mexico, skriver hun.

Den seneste sæson blev filmet i foråret 2019. Det var dengang, corona var noget, man drak afkølet, og ikke noget, man skulle vaccineres imod.

Massiv testning

Nogle af de inititativer, Nent Group, som producerer programmet for TV3, har taget, er massiv testning af alle involverede i produktionen. Og det er både før og under optagelserne, og de har nedsat et "Risk Assesment Team", der løbende risikovurderer og opdaterer planen for optagelserne, så de følger nyeste retningslinjer.

- Vi har gjort os mange overvejelser i forhold til at producere programmer under COVID-19, og derfor har vi også en omfattende sikkerhedsplan, der vil sikre deltagerne og hele produktionsholdet under deres ophold, skriver programdirektøren.

- Deltagerne indgår i en isolationsboble, når de ikke er på Paradise Hotel eller optageområdet. Den del af det lokale produktionshold, der ikke indgår i isolationsboblen testes selvfølgelig også, inden de træder ind på optageområdet, skriver han videre.

Den 34-årige værtinde kommenterer også sikkerhedssituationen på Instagram:

- Vi kommer til at være i en lukket bobbel, så turen bliver meget anderledes end den normalt er for os alle. Måske vi også får lidt kuller af at glo på hinanden, MEN jeg er så glad for bare at må glo på mere end 5 i de her ekstraordinere tider. Taknemmelig faktisk, skriver hun.

Holder fast i Mexico

Optagelserne sker på trods af, at Udenrigsministeriet fraråder alle unødvendige rejser til hele verden. At et realityprogram, hvor cirka 20 unge mennesker bor tæt på et luksushotel og kæmper om hovedpremien på en halv million kroner vil nogen måske mene hører til den kategori.

Dog har man valgt af holde fast i Mexico. Programchefen understreger dog, at det har været en ultimativ betingelse, at der var en plan, der kunne sikre hele produktionen.

Rikke Gøransson kan selv godt forstå, hvis nogen mener, det er underligt.

- Kan godt forstå hvis nogen kan have svært ved at rumme eller unde os der får lov til at arbejde ude ligenu, men jeg håber på kærlighed og begejstring fra de flestes side over at "Paradise" får lov at leve gennem corona aligevel, så der er noget solskin og et peak ind i vores fremtidige frihed istedet på skærmen snart, skriver Rikke Gøransson i opslaget.

SE og HØR har taget kontakt til Rikke Gøransson for en uddybende kommentar, men henviser til Nent Group.

Sponsoreret indhold