Kendte24. marts 2022

Kylie Jenner forærer sin søn en bamse til 135.000 kroner

Der er altså ikke noget hjemme hos familien Jenner, der ikke kan lade sig gøre. Hendes nyfødte søn har netop fået en designerbamse til intet mindre end 20.000 dollars
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis du går og spekulerer over, hvor rig Kylie Jenner egentlig er, så kan du jo til en start forsøge at få tankerne omkring denne form for velstand.

For den 24-årige make up-mogul og realitystjerne er ikke bare velhavende.

Hun er "jeg-køber-lige-et-Louis-Vuitton-tøjdyr-til-sønnike"-rig.

Pris på bamsen? 20.000 amerikanske dollars, eller lige omkring 135.000 danske kroner, simpelthen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bamsetil20k.png
 Foto: Instagram, Kylie Jenner

Hedder man Jenner, finder man den helt store pengepung frem, når der skal indrettes børneværelse. (Foto: Instagram, Kylie Jenner)

Tøjdyret, som hun har postet et billede af på sin ganske populære Instagramkonto, er fremstillet af modehuset Louis Vuitton, så sønnen, der i øvrigt ikke hedder Wolf, kan nu allerede i en alder af knap halvanden måned kalde sig for indehaver af dyrt designergear.

Det er TikTok-brugeren Hannah, der har efterforsket sig frem til prisen på den stinkedyre logobamse.

- Fordi jeg godt kan lide at føle mig som lort, tænkte jeg: ”Gad vide, hvor meget den Louis Vuitton teddybjørn koster?”

Det viser sig, at der er tale om en limited edition-bamse, som altså varerier i pris, men som ligger lige omkring de 20.000 dollars.

Bamsen har siden Kylies post fået næsten viral status, og flere steder på internettet reagerer folk med forargelse over dens værdi.

- Betal for min college-uddannelse, er der en humoristisk person, der skriver i kommentarerne.

Andre billeder i Jenners serie fik opmærksomhed på de sociale medier, blandt andet et sjældent ”råt” billede af den nybagte mors mave, som ikke ligner den stramme, helt slanke – og jævnligt også ret redigerede – version, vi er vant til at se på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kj1_0.jpg
 Foto: MEGA

700 millioner dollars - så er 20 klik jo et greb i lommen. (Foto: MEGA)

Kylie er den næstrigeste af Kardashiansøstrene. Her ligger storesøster Kim Kardashian på førstepladsen med sine 1,4 milliarder dollars. Mens Kylie Jenner har en anslået formue på 700 millioner dollars.

Den 24-årige mor til to har endnu ikke afsløret sønnens navn. Egentlig afslørede hun sammen med kæresten Travis Scott, at de havde kaldt ham Wolf, men det trak Kardashianstjernen siden tilbage.

Sponsoreret indhold