Kendte23. marts 2022

Kylie Jenner hyldet for dette billede: - Det er den slags indhold, vi har brug for

Fans sender stor ros afsted til Kardashian-stjernen, der ikke ligefrem plejer at sende billeder ud på de sociale medier, der ikke lige har været kataloget af filtre igennem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde aldrig troet, at min mave skulle komme til at ligne Kylie Jenners, skriver en begejstret følger om det sort/hvide billede, som 24-årige Kylie Jenner har delt ovenpå sønnens fødsel.

Hun er med sine i alt 320 millioner følgere den kvinde med den allerstørste tilslutning på Instagram, og det er da heller ikke så ofte, at vi ser andet end renskurede bikinibilleder, gennemstylede looks, samt promovering af hendes produkter fra make up-imperiet Kylie Cosmetics.

Men Jenner overraskede med en samling billeder tirsdag, da hun dedikerede et opslag til sønnen, der først gik under navnet Wolf, men som Kylie og kæresten Travis Scott siden har omdøbt til noget endnu ukendt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kj1_2.png
 Foto: MEGA, Instagram

Det er dette billede, der vækker opsigt, og som Kylie får stor ros for. (Foto: Instagram, Kylie Jenner)

Et råt billede

Opslaget har hun delt med sine millioner af følgere i forbindelse med YouTube-videodagbogen om sønnen, der er stjerneparrets andet barn, og som kom til verden den 2. februar.

Særligt ét billede i serien bliver kaldt for ”forfriskende ærligt”, og er efter fleres meninger med til at normalisere udseendet af kvinders kroppe, efter de har født.

Her ses den lille nyfødte søns fødder presset op ad Kylies mave. Og på Reddit bliver det ærlige billede diskuteret ivrigt:

- Som mor elsker jeg bare at det her billede er så råt. Huden, der er blevet strukket ud, efterfødselsmaven, en lille smule ekstra vægt. Jeg er vild med det, skriver en bruger på den anonyme debatside.

- Det er præcis den slags indhold, som vi har brug for fra kvinder med så stor en platform, skriver en anden, der slutter:

- Jeg elsker det så meget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega715340_003.jpg
 Foto: MEGA

Kylie blev mor igen i februar - hun har i forvejen datteren Stormi på fire år. (Foto: MEGA)

Et slag for almindelige kroppe

En tredje mener, at det er på tide, at Kylie Jenner poster nogle lidt mere ægte indblik i hendes vilde verden og ind i mellem helt sikkert ret så almindelige moderliv.

- Jeg er vild med, at hun poster det her. Hun normaliserer helt almindelige kroppe.

En anden tilføjer:

- Hun havde slet ikke behøvet at lægge disse øjeblikke op, men det at hun gør det, er så generøst. Jeg håber, at folk er søde ved hende. Det er ikke let lige at have født.

Færdig med at presse sig selv

Og det lader til at Kylie Jenner er enig i den sidste påstand. Kort efter offentliggørelsen af sønnens fødsel, var hun på sin Instagramprofil utrolig åben omkring sine svære tanker og store selvkritik.

- Da det gik op for mig, at jeg lagde pres på mig selv… Var jeg nødt til at minde mig selv om, at jeg altså havde lavet et helt menneske, en smuk og sund dreng. Vi er nødt til at stoppe med at presse os selv så meget i forhold til at ”komme tilbage”. Ikke bare fysisk, men også mentalt, fortalte hun.

Det virker som en helt ny strategi fra Jenner-søsteren, for tidligere har hun godt nok været glad for photoshop. Faktisk er hun flere gange blevet kaldt ud af fans, der har påpeget hendes åbenlyse redigerings-ups'ere.

null

Sponsoreret indhold