Kendte14. august 2021

Kvinde lavede uskyldig Google-søgning: Opdagede frygtelig sandhed om kæresten

Alt er ikke nødvendigvis, som det ser ud til. Det måtte en TikTok’er sande, efter hun lavede en simpel Google-søgning med kærestens navn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pris_-_tiktok.jpg
 (Foto: TikTok / priscilluhhbaby)

En kvinde, der kalder sig Pris, fik sig en ganske forfærdelig overraskelse, da hun en helt almindelig fredag aften besluttede sig for at skrive sin kærestes navn i søgefeltet på Google.

For til sin store skræk opdagede hun nemlig, at kæresten var hende utro.

Men det var faktisk ikke det eneste.

Søgningen på Google afslørede nemlig ydermere, at kæresten havde et barn. Et barn, som han havde fået med den anden kvinde.

I en TikTok-video forklarer Pris, hvordan hun og kæresten en uge inden den hårrejsende opdagelse havde været på ferie sammen – og at han på turen havde mistet både sin pung og telefon.

Da parret skulle hjem, var de ikke på samme fly:

- Lige så snart jeg kommer til en telefon, så ringer jeg til dig. Elsker dig, hav en god flyvetur, lyder det fra Pris, der gengiver kærestens ord fra lufthavnen.

Artiklen fortsætter under videoerne ...

Selv om det er mere end en uge siden, parret vendte hjem fra ferie, har de stadig ikke talt sammen.

Kæresten ignorerer nemlig både Pris’ opkald og beskeder.

Et familiemedlem har dog sendt ham billedbeviserne fra Google, og kæresten er således klar over, at Pris nu kender til den store løgn.

Efterfølgende kontaktede Pris moren til kærestens barn. Og da de mødtes, viste det sig, at begyndte at date fyren nogenlunde samtidig - og at deres fælles kæreste havde løjet for dem begge.

Uden at gå i detaljer forsøger Pris at sætte ord på mødet i endnu en video på TikTok:

Sponsoreret indhold