Kendte 15. november 2016

Ad! Kvinde finder død gnaver i Zara-kjole

En amerikansk kvinde fik lidt mere med hjem, end hun havde betalt for, da hun købte en kjole fra den spanske tøjkæde Zara. En død gnaver lå nemlig gemt i syningen på hendes nye kjole.
Foto: All Over Press

Det var mildest talt en ubehagelig episode, der hændte for amerikanere Cailey Fiesel, da hun fandt en død gnaver gemt i syningen på den nye kjole, hun havde taget på på arbejde. Det fik hende til at lægge sag an mod den store tøjkæde Zara, hvor hun havde købt kjolen.

- Om eftermiddagen den 5. juli 2016 tog Cailey Fiesel på shoppetur i Zara-butikken på Greenwich Avenue, Greenwich Connecticut. Hun købte den dag to kjoler fra stativet, tog dem med hjem og hængte dem i sit skab. Den ene af de kjoler var en sort kjole, herefter omtalt som "kjolen", sådan indledes anklageskriftet fra Cailey Fiesel mod Zara-kæden. 

Få uger efter, omkring den 15. august, tog Cailey Fiesel kjolen på for første gang og tog på arbejde. Hun lagde imidlertid mærke til, at der var en underlig lugt, der fulgte hende, når hun bevægede sig rundt på arbejdspladsen. Den unge frøken Fiesel bemærkede senere på dagen, der det føltes som om, at en løs snor strejfede hendes ben, når hun gik. 

Da hun bøjede sig ned for at fjerne snoren, var det imidlertid noget helt andet, hun fandt. I syningen på kjolen var der nemlig en stor bule på kjolen, og ud af syningen stak der et ben. Med andre ord var det ikke en snor, men et ben, der strejfede hendes ben. Benet stammede fra en ubestemt gnaver, der var blevet syet ind i kjolen under produktion.

Den forfærdede Cailey Fiesel skyndte sig at tage kjolen af, men skaden var allerede sket. Hun havde fået et udslet på benet, der senere blev bestemt som værende overført fra gnaveren. 

Derfor sagsøger den unge kvinde ikke kun tøjfirmaet for den psykiske belastning, som chokket påførste hende, men også erstatning for den sygdom, som det døde dyr har overført.

I anklageskriftet lægges der vægt på, at kjolen har skulle igennem mange forskellige former for kvalitetstjek, inden den nåede hjem til Cailey Fiesel. Derfor må der være gået noget galt med kvalitetssikringsprocedurene hos tøjfirmaet, påstår anklageren.

Vil du selv kigge lidt nærmere på den døde gnaver indsyet i Zara-kjolen, så er billederne herunder:

Mus indsyet i Zara-kjole Nov 2016

Sponsoreret indhold