Kvinde bestiller KFC-takeaway, så buddet kan slå edderkop ihjel for hende

Hvis du er angst for edderkopper, er hjælpen - og maden - kun et telefonopkald væk.

Hvis du er angst for edderkopper, er hjælpen - og maden - kun et telefonopkald væk.

Foto: All Over Press

Er du angst for edderkopper, får du helt sikkert andre til at fjerne de ottebenede kryb fra dit åsyn. 

Men det er ikke altid, at der er nogen ved hånden til at gøre "the dirty work" for dig - og så er gode råd dyre.

Det måtte Demi Sweeney, en britisk universitetsstuderende, sande, da hun opdagede en to centimeter stor edderkop på en væg i hendes hjem.

Ifølge NY Post ringede Sweeney i første omgang til en ven for at bede om hjælp, men vennen foreslog, at hun bestilte en omgang takeaway og få buddet, der leverede maden, til at fjerne edderkoppen for hende. 

Hun skrev derefter til madleveringestjenesten Deliveroo med sin lidt særlige anmodning. 

- Hej. (Det lyder lidt fjollet, men dette er et seriøst spørgsmål). Jeg har kæmpe edderkoppe-fobi, og der er én i gangen af vores hus nær døren - hvis jeg bestiller gennem Deliveroo, er det så muligt, at buddet kan få den af vejen?, skrev hun i en besked til madleveringstjenesten. 

Deliveroo svarede ved at sige, at hun "sagtens kunne bede om det", men at det var muligt at buddet "var endnu mere angst for edderkopper", end hun er. 

Demi Sweeney besluttede sig for at give den et skud og bestilte mad fra KFC. I sin iver kom hun endda til at bestille to måltider. 

Da buddet ved navn Joe ankom, tiggede hun ham om at fjerne edderkoppen, selvom han selv ikke var begejstret for de ottebenede kryb. 

Joe gik dog med til at hjælpe: Han kravlede op på en stol, fjernede edderkoppen fra væggen og skyllede den ud i toilettet. 

Sweeney tyede til Twitter for at takke sin helt, som hun kalder en livredder:

- Min frygt for edderkopper blev i dag taget til et nyt niveau, da jeg bestilte mad i håb om, at buddet ville fjerne edderkoppen, skriver hun til et billede, hvor man ser Joe i sin heltedåd. 

En talsmand fra Deliveroo fortæller, at de "ikke kan garantere edderkoppe-indfangningsservice hver gang, man bestiller pad thai eller en margherita, men i Demis tilfælde er vi glade for, at krybet ikke vil forvolde mere skade".

På Twitter forklarer Demi, at hun nok ikke kommer til at ty til denne løsning hver gang, hun støder på en edderkop.

- Jeg tror, det bliver en smule dyrt, konstaterede hun på Twitter. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close